Destek Alpha Beta Gamma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Traubbe tarafından 28 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Traubbe

Traubbe User

Alpha Beta ve Gamma için enerjileri kaçlık basmalıyım ve çarpan geldiğinde nasıl kullanmalıyım.En çok hangisinde parça çıkıyorsa onu söylerseniz çok iyi olur.

nail1454 bunu beğendi.
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Alpha Beta ve Gama kapısı üçlü bir kapıdır.

Kapılara basarken beşli basmanızı tavsiye ederim.

Katlayıcı çıktığında ise tekli konuma alıp basabilirsiniz.

Şekil olarak hangi kapı ekranda lursa lsun hepsine parça çıkma oranı aynıdır.

Keyifli Forumlar.

3. Traubbe

Traubbe User

Modum,en fazla parça hangi basma da çıkar 100-10-5-1

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılarda parça çıkarma olayı tamamen şansınıza bağlıdır.Ben şahsen kapılara basarken 5 li basmayı tercih ediyorum.

Keyifli Forumlar.

5. alfa beta gama kapısı modumuzun da belirttiği gibi 3 lü kapı olduğundan ve diğer tekli kapılara benzemediğinden bu kapıda 5 li basmamanı tavsiye ederim.beta,gama parça sayısı ne olursa olsun eğer alfa kapın 17 nin altındaysa ilk etapta 100 lü basmanı sonrasında 1 li devam etmeni; 17 den yukarıdaysa tekli tekli devam etmeni tavsiye ederim.eğer çarpan kullanmak istiyorsan çarpanlarını 5 li kademe kullanmanı tavsiye ederim.ve yine eğer alfa parçan azsa mesela 6 tane kaldıysa 4 veya 5 veya 6 çarpan olmasını beklemen sonrasnda basman daha iyi olabilir.yani senin anlaman gereken bu 3 lü kapıda topu alfaya göre oynaman daha faydalı olabilir.hayırlı günler.

6. Traubbe

Traubbe User

Cevap veren Rehber Moduma ve ZamanınEfendisi

7. senberk99

senberk99 User

bana göre son 10 parçaya gelene kadar 100lü veya 10lu basabilirsiniz.Sonrasında ben her zaman 5li 5li basarım ve her çarpanı kullanırım.Ayrıca mesela son parça kaldı kapıda ve çarpan 2 oldu kullanın hemen 3 ü beklemeyin zaten 3 ile 2 birşey değiştirmeyecek.İnşallah demek istediğim anlaşılmıştır. Birde gamma 1 kere açılıyosa beta 2 alpha da 3 kere açılıyor genellikle...
    Kolay gelsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.