Alpha Beta Gamma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆DƐMßΛ☆ßΛ☆ tarafından 15 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi forumlar arkadaşlar .Ben alpha beta gamma dönmek ıstıyorum ındırım paketi %25+%15hafta sonu ındırımı+vip indiri %5 toplam %45 indiirmle dönmek istiyorum 2 gün boyunca ne kadar urıyle dönerım bıde ne kadar x4,x3,x2 kasarım ?

2. .BALKAN.

.BALKAN. Guest

Merhaba,

Eyer x1 ile dönücekseniz vakit kısıtlı olduğu için 8 alfa , 5 beta, 3 gama dönebilirsiniz ve bu kapıları açarken x2,x3,x4 kasarsınız.

İyi Forumlar.

3. gemimin duruma 18 lf4 25 arge beslemeli 11 k vuruyor bıde vıplı olacagım sızce ne kadar kasarım sabahtan aksama kadar

4. .BALKAN.

.BALKAN. Guest

Merhaba,

Tahminim yukarıdaki gibi ama bu yine size ve seriliğinize kalmış birşey.

İyi Forumlar.

5. sızce x1 ile 11 k +75k pet alpha ,beta ve gamma ne kadar sürede bitirebilirim bide ne kadar urıyle dönebiliriim %45 indirim ile :)

6. .BALKAN.

.BALKAN. Guest

Merhaba,

Bence 4 saatte 1 gama 1 beta 1 alfa dönersiniz tahminen indirimler varken 100 k uriye açılır üç kapıda.

İyi Forumlar.

7. teşekkürler sizede iyi forumlar.

8. .BALKAN.

.BALKAN. Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz efendim başka bir sorunuz yok ise konuyu kilitliyim ?

İyi Forumlar.

9. kilitleyin teşekkür ederim

10. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Konunuzu kilitliyorum. Bol şanslar :).

İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.