Alpha geçebiliyirmiyim.. ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -kral_görkem- tarafından 29 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Meraba arkadaşlar.uzatmdadan konuya gecıyorum
    15 lvl im
    gemi : goli
    diroitler : full iris
    Pet: 8 lvl , kamikaze 3 lvl , oto yagma 2 lvl ,ve 2 tane radar
    bo2 : 4
    lf3 : 20. kalanlar lf2
    elit hız : 16 veya 15
    X2 lazer : 60k
    X3 lazer : 7k
    X4 lazer :4k cıvarında
    arge : 9
    33k uri , 24m de credi var suan...
    skylabım iyi ,sepromda basıyorum...

3-5 , 4-5 k arası vuruyorum x1 lazeri ile.sizce bu ekıpmanlarla alpha kapısını tamamlayabılırmıyım veya verebileceğiniz onerıler varmı ?

birde beta kapısının 4 parcası kaldı onu bıtırebılırmıyım ?

2. Merhaba ,

B0-2 az gibi ama eğer kamikaze'yi iyi kullanırsanız ve gerektiğinde x2 kullanırsanız biraz zaman alsa da yapabileceğinizi düşünüyorum.

İyi forumlar.

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Bo2 lerin yanına birazda kredilik kalkanlardan ekle geçersin.

Keyifli Forumlar

4. sen bildiğin kendini tanıtmışsın alfaya giriceksin ne diye urini soyluyon credini açıklıyon ben elimde vega 12 lf3 gerisi mp1 le girdim kazandım 1 irisim vardı cevabını almışsındır umarım

5. BonusRasta

BonusRasta User

Arkadaş uridium ve credits'leri söylemiş ki ne eksik varsa bizde elindeki malzemelerini nasıl tamamlacağını daha rahat iletiriz. Bu kadar fesat olma bence. Şimdi elindeki kredi ile gece girebiliyorsa açık arttırmadan bir tane b02 alabilir, belki iki tane bile alır. Eğer alamazsa .SİHİRBaZ. mod'un dediği gibi kredi ile satılan kalkan alabilir, b01 olandan.

Kalkanını biraz daha arttırmalısın, kristallin, sibelonit ve protegit bölümlerinde zorluk çekebilirsin bu durumdayken. V.I.P varsa kamikaze ile geçersin. Diroit düzenini (kalkan duvarı uçuş düzeni), gemi tasarımını (bastion), kalkanı sepromlayarak kristallin, sibelonit dalgalarına girmeden kullan, kamikaze at kaç. Sonrasını yaparsın kaçarak

6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Kalkanlarını alabiliyorsan açık arttırmadan bo2 al.Alamıyorsan kredili kalkanlarla fulle geçersin...

7. Anladim tesekkurler.birde konfigurasyonlarim kotu.nasil dizmeliyim ?

8. Gözün kapalı geçersin ilk alphamı 2 iris gerisi flax kalkanlarım tam değil 5 arge kamikazem olmadan goliath ile yapmıştım :)

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bo2 lerinizi arttırırsanız zorlanmadan geçersiniz zor bir kapı değil.Kristallinlerde dikkatli olun.

İyi forumlar

10. Tesekkurler modum.bo2 arttirip giricem .birde konfigurasyonlari nasil yapmaliyim ?

11. BonusRasta

BonusRasta User

Klasik dizilim yap
    1. Konfigürasyonu gemide hepsi kalkan - diroitler hepsi lazer
    2. Konfigürasyonu gemi hepsi hız - diroitler kalkan

12. Benim konfigurasyonlar soyle :
    1.konfi 13 hiz 2 kalkan .diroitler full lazer
    2.konfi 7hiz 8 kalkan diroitler full kalkan.bunu degistiriyimmi boylede olurmu ?

13. değiştir tabi bonusrastanın dediği gibi yap

14. BonusRasta

BonusRasta User

Kapıda 2 konfide hıza gerek yok, tek konfiyi hız yap ki uzaklaşıp tamir olman gerekecek.
    Ayrıca bir konfinin gemide tamamen kalkan olması toplu halde geldikleri için bir anda vurduklarında dp çabuk inmemeli çok uğraşırsın

15. kami var defansif gir tallonlara geçersin
    1. konfi gemi+droit kalkan
    2. konfi gemi hız droit kalkan gir

16. tamam teşekkurler :)

17. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Cevap veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.