alpha geçer miyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YIKIM[YIKM] tarafından 29 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar
    Hangar» 2
    Gemiler» goli vega
    Droitler» 2iris 6flax
    pet hakkında» pet8lvl kami1 toplama1 tamir1 hamtoplama2 d.bulucu1 lazerslot2 kalkanslot2 modülslot2
    Lf3» 4
    Bo2» 2
    hız» full
    X2 lazer» 70.000
    X3 lazer»7.500
    X4 lazer» 500
    X8 lazer (yeni çıkan gemilere x8 vurAr)» 1.200
    Lf2» full
    uri» 1.200
    Credi» 10m
    Lvl15
    Arge» 7 baloncuk sesi yapmışım 5 argeye digerleri ambar ve gemi gövde
    Skylab iyi seprom yaparım

Beta kapısı da açık yaparmıyım

Teşekkürler

X1 ile 2.5k ile3k arası vuruyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ağustos 2014
  2. bi dakika hiç lf3 yokmu

3. geçersin seprom yap kristallon vaktini alcak biraz ve fazla içerlerine girme teklenirsin

4. zorlanacaksın işin gerçeği 4 tane lf3 var yani kolay olmayacak alfa blki kolay olabilir ama betada zorlanırsın

5. ben full lf 3 6-7 tane urili kalkan var zor geçtim roket 5 li ve 500 kredilik roketleride fulle öyle gir

6. Kopmazda rahat rahat geçmek için yani tam full olarak deil 2_3 lf3 alsammı kolaylaşır mı

7. ben betada ölmüstüm hakkım geri gelmedi yandı o yüzden net kopmus dediler hiçde kopmaz fakat oyun hatasıydı o yüzden çok dikkat et

ortalama 5-6 saatini alcak kamikaze kullanmazsan kullanırsan sibelonit ve kristalinlerde işine yarar kamikaze 3 alsan çok rahat bitirirdin hemen

8. Alphadan sonra uri ile kami2 veya 2lf3 alırım
    Seprom da yaparım

Savaş tamir robotu yapsam 5 tane

9. Sırasıyla gelen yaratıklar:
    40 adet Streuner
    40 adet Lordakia
    40 adet Mordon
    80 adet Saimon
    20 adet Devolarium buraya kadar gel burayıda kes
    80 adet Kristalin burda işin zorlaşcak işte o yüzden sepromla gir 100 k bile vurabilirler kaçman gerekcek sürekli
    20 adet Sibelon burayı kaça kaça yaparsın
    80 adet Sibelonit burası kristaline göre biraz daha kolay kamikaze kullanamazsın 80-50k arası vururlar direk beklersen
    16 adet Kristalon en zoru burası seprom yap gir
    30 adet Protegit burda jeneretörleri besle seprom yap gir
    sana yardımcı bişeyler yazdım umarım yardım eder birde yaratıkların canı azalınca kaçıyorlar daha hızlı yapmak istersen bırak haritanın köşelerine gidiyorlar seni takip eden yaratık kalmayana kadar vur sürekli kaçınca başkasına saldır sonra haritanın köşelerinde birikenleri öldürürsün fakat bu sibelonit ve kristalin için geçerli diğerlerini bilmiyorum ben böyle daha rahat yapmıştım.

YIKIM[YIKM] bunu beğendi.
  10. Tşkler devodayım zaten de 80 tallin için napcam promerium beslesem rahat geçer miyim 3 can var

11. sıkıntı onlar benim kalkan biraz daha yüksek olduğu için 1-2 kez kamikaze yapmıstım alpha kolay gene beteda çok zor bunlar lf3 leri ve irisleri fullemen lazım

12. geçemezsin lf3 leri fulle gir b02 leride tabi

13. b02 lere gerek yok 2-5 3 k vuran biri geçer orayı ama işi iyi bileceksin işte yanlarına yaklaşırsan ölürsün direk b02 olmadan sürekli kaçıp vurman lazım

14. ben 3 lf3 vegayla geçmiştim alphayı elit kalkan felan yoktu ama zorlanmıştm

15. proyum ama tr2den beri alpha yapmadım şimdi tr6 dayım klan yardımı olursa geçebilir miyim peki mmo klanları pek iyi değil ama eic olurum rahat alpha içinse

Vega ile mi goli ile mi gireyim

16. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun olan bölüme taşınmıştır.

17. yapar ama çok zorlanır kardeşim ne korkutuyonuz adamı

18. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Zorlanırsınız ancak lf3 leriniz en azından tam olmalı.

İyi forumlar

19. Tr6 dayım klana girdim mmo nun sağlam klanlarından biri inş ysrdım ederler keşke datkorbite ara vermedeydim gitii 11 havoc tr2 lf4 tamolmasada

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.