alpha geçer miyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YIKIM[YIKM] tarafından 29 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yani dedigim gibi pet kami var bide vip var bide sepromlu x2 kullansam 50k dan fazla var

2. takemyhard

takemyhard User

arkadaşım...kapı bu oyundaki en hafif donanımla bile yapılabilir....sadec biraz uzun sürer...senin zorlanacağın zaten 2 bölüm var..talinler ve progeditler....onları yapacağında zamanının bol olduğu zaman girersin bukadar basit...kolay gelsin...

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğim gibi lf3 sayınızı arttırırsanız alfada vaktiniz oldukça yaparsınız.Ancak beta açık demişsiniz beta çok zorlar sizi kapınızı kaybedebilirsiniz.

İyi forumlar

4. teekkrler ama lf3 u nasl kolay alirim bide baska neler yaparm

5. Merhaba ,

Server'ınızın durumunu bilemiyorum yani hangi saatler daha yoğun ve pahalı oluyor bilmiyorum. Fakat ortalama 15-20 milyon kredi ile LF-3 ve B0-2 alınabiliyordur sanırım.

LF-3 , B0-2 , Hız ve İris yeterli sayıya ulaşana kadar açık arttırmadan yada uridium ile tamamlamaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. tr6 dayim 25m ye gidiyor ama nasl kredi veya uri kascam

7. Merhaba ,

x-3 ve x-4 haritalarında zorlanmadan imha edebileceğiniz npc'leri imha edip çöplerini toplayıp satabilirsiniz. Skylab'tan promerium yollayıp satabilirsiniz. Görevlerden yapabileceklerini yapabilirsiniz.

Alfa kapısı çok zor değildir. Zorlarsa Kristallin , Kristallon ve Protegit'ler zorlar. Ama doğru konfigürasyon ile Alfa yapılabilir. Bu kadar şey yokken zamanında full LF-2 + full Flax + Vengeance ile alfa yapmıştım.

Yani LF-2 , B0-1 bunlar kredi ile alınabiliyor şu anda.

İyi forumlar.

takemyhard ve YIKIM[YIKM] bunu beğendi.
  8. onlar tam ama sorun vurus gucum yani enerji transferi yapsam olmaz kalkan yuklemesi savas tamir robotu arasinda kaldim lf2 liyken enerji transferi mantikli olur mu

9. Merhaba ,

Net birşey diyemem fakat enerji transferi vuruşuza bağlı olarak belli oranda dp aktarıyor. Fakat dediğim gibi Alfa çok zor değil , Beta biraz zor ama Gama baya zor çünkü npc'lerin özellikleri 3 kat fazla oluyor.

Bence bir deneyin baktınız çok zorlanıyorsunuz takıldığınız bölümde bırakırsınız. Kaldığınız bölümü ( NPC ) bir yere yazarsınız. Gemiyi biraz daha toparlayınca girip devam edersiniz.

İyi forumlar.

10. ekipman bilgilerimi verdim konfigurasyonu nasil dizmeliyim

11. Droitler» 2iris 6flax
    pet hakkında» pet8lvl kami1 toplama1 tamir1 hamtoplama2 d.bulucu1 lazerslot2 kalkanslot2 modülslot2
    Lf3» 4
    Bo2» 2
    hız» full

Merhaba ,

İyi olanları droitlere koyun bana kalırsa.

1. Konfigürasyon :
    Gemi : 15 LF-2 + 5 Hız + 10 kalkan ( B0-1 ) / Droitler : 4 LF-3 + gerisi LF-2

2. Konfigürasyon :
    Gemi : 4 LF-2 11 LF-2 + 15 Hız / Droitler : 2 B0-2 + Gerisi B0-1

Hızı promerium ile kalkan jeneratörlerini seprom ile beslerseniz epey işinize yarayabilir diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

YIKIM[YIKM] bunu beğendi.
  12. cok tesekkurler moderatirum ama peti nasil dizeyim bilgi verir misiniz

peku droitlerin leveli onemli mi lvl 6 olsa daha mi iyi olur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Eylül 2014
  13. Merhaba ,

pet8lvl kami1 toplama1 tamir1 hamtoplama2 d.bulucu1 lazerslot2 kalkanslot2 modülslot2

Kamikaze 1 + Tamir eğer pet tamiri ise gerekmez ama kombo gemi tamiri ise gerekebilir.

Pet'e saldırmadıkları için kalkan koymanız şart değil ama iyi kötü 2 tane kalkan koyabilirsiniz. 2 tane LF-2 koyarsınız fakat daha çok kamikaze kullanırsınız diye tahmin ediyorum. :)

Ayrıca keşke 1. seviyelerini almasaydınız. Sabredip 8. seviye olduğunda 3. seviye modül alırdınız.

Droit'ler 6. seviye olması içinde lazer varsa vuruşa %10 eğer kalkan varsa %20 kalkan gücü sağlar.

İyi forumlar.

14. keske sabretseydim ama pet tamiri o yani koymasam iyi olur konfigurasyon taktigini pet ile birlekte verirseniz sevinirim.......bu arada bana cok yardimci oldunuz cok tesekkurler moderatorum

15. Merhaba ,

Pet için birşey yok yani kamikaze modülünü koyacaksınız zorlamayacak olanlarda zaten rahat atarsınız. Ama zorlayacaklarda atmanız sıkıntılı olabilir. NPC'leri belli alanda toplayıp etraflarında daire çizebilirsen ve o arada npc'ler çok dağılmadan hareket etmeden atabilirseniz iyi olacaktır.

Rica ederim vaktimize ve imkanlara bağlı olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. :)

İyi forumlar.

YIKIM[YIKM] bunu beğendi.
  16. modum pete soyle yapsam mantikli olur mu konfi1=kamikaze kutu toplayici konfi2=kamikaze kutu toplayicit===teknoloji fabrikasindan ne yam 1 hangar var ve yaptigim seyden kac tane yapsam

17. Merhaba ,

Kapı için kamikaze yeterli diğerleri gerekmez. Normal zamanda da yapacaklarınıza göre değişir.

Teknoloji fabrikasında tek slot açıksa yine oradaki teknolojilerden yapacaklarınıza göre hangisi daha yararlıysa onu yapın. Mesela roket ince ayarı gerekiyorsa onu , Kalkan yükleme gerekiyorsa onu yada darbe puanı gerekiyorsa enerji transferi yapılabilir. İhtiyaçlarınıza göre biraz da siz belirleyeceksiniz. Fakat tek slot olduğu için birini yapınca bitmeden yaparsanız diğerleri silinir.

İyi forumlar.

18. tesekkurler modum gercekten cok tesekkurler yardimlariniz icin simdi konu acika kavustu.....bide boyle bir konu acsak iyi olur alpha icin gereken en dusuk guc beta icin gereken en dusuk guc ben yaparim belki ama benden once biri yaparsa ismimi verse iyi olur

19. Merhaba ,

Rica ederim elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Herşey sadece gemi ve ekipman değildir. Siz iyi bir gemi ile yapamazken başka birisi daha kötü bir gemi ile yapabilir. Yani bazı şeyler deneyimlere bağlıdır.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  20. aga bu kadar düşük bir gemin var hangar senin neyine?
    petinde o kadar modül neyine? Bende tr6 da oynuyorum gemi içi ful lf4 2 tane var pet 13 level 3 modül var kami3 yağma2 ham2
    benm gemi bunun gibiyken 8 bo2 20 lf3 girmiştim kami3 vip olamdıktan sonra bırak betayı alfayı geçemezsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.