Alpha için yeterlimiyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♫_____Kцsaлagi│EIC│™ tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Benim geminin durumu şöyle ;

Gemi Türü : Vengeance (Revenge takıyorum)

Lazer : Full LF3

Jeneratörler : 6 B02 4 G3N-7900

Ekstralar : Hepsi tam.

Diroitler : 5 Flax , Full LF2

Sizce ben Alpha yapabilecek kadar güçlümüyüm ? Nelere ihtiyacım var ?

Diroitleri tamamlayacağım Alpha'yı açana kadar tamamlanır zaten :)

2. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Kapı için erken olabilir.

3. tiaremy94

tiaremy94 User

Kalkanlarınızı fullemeniz gerek sebebi 80 tane kristallin 80k vurması. Kapı için biraz erken lf3 ve kalkanlarınızı fullemeden kapıya girmeyin

4. B02 leri nasıl kolay alacağım açık arttırmada uçuyor kaçıyor fiyatlar :)

5. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

yaparsın hiç olmassa ben yaparım 18 lf3 0 bo2 full hız bir gemiyle gamma bitirmişliğim var (kami3 olmadan)

6. Aegis ... :)

Ama inşaallah yaparız da benim korktuğum kısım tallonlar .__.

7. TEHLİKE

TEHLİKE User

Ben alfa kapısına leonov ilede girdim dönebildiğin sürece kalkan darbe sorun olmaz fakat az vurunca kapı cok uzun sürer sıkılırsın. O yüzden bu donanımla kapıya girmeni pek önermem bende zevk alamazsın yani :) Kalkan yerine pet al derim artık görevler sayesinde kolay lwlde kasılıyor pete sonra kami 3. modulu al sadece pet patlatarak bile kapıyı tamamlayabılırsın + kolay kasılırsın

8. tiaremy94

tiaremy94 User

Aegis kapı yapmak için en ideal gemidir ve kami 3 ünüz varsa donanımınız böyle olsa da yeter fakat bu donanımla kapı için erken

9. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

yok ozamanlar ageisimde yoktu goliathla yapmıştım :)

ek olarak şöyle düşün evet en zor kısım senin için kristalon olucak ama kristallonlardan gelen ödülleri düşünürsen ve birde arkasına bir müzik felan açarsan senin için daha zevkli olabilir diye düşünüyorum ayrıca vip alırsan yapman 2 kat daha kolaylaşır.

10. tiaremy94

tiaremy94 User

Azmedersen leoyla bile kapı yaparsın ama saçlarını yola yola yaparsın aceleye gerek yok kalkan ve lf3lerinizi fulleyene kadar Leo alıp x-3, x-4 haritalarında kasılmasınızı tavsiye ediyorum

11. RAMMFİRE teşekkür ederim yardımcı olduğun için yüreğime su serptin :D

Konu kilitlenebilir :)

12. Merhaba ,

El becerisi , dikkat ve sabır ile bir çok kapı yapılabilir fakat bitirme süreleri değişir. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.