Alpha Kaç GG Açılır ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Miraç tarafından 11 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Miraç

Miraç User

S.a arkadaşlar.
    Sizce alpha ortalama kaç enerji bassam açılır ?
    Alpha 30/34
    Beta 34/48
    Gamma 39/82
    Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

2. fbrecep123

fbrecep123 User

benımde 30parcaydı 350ggye açtım

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapı açma işi tamamen şans işidir.

Şu an Alpha 30/34 4 lü çarpan yajaladığınızda 1 Enerjiye açılabilir.Bu bazen 33/34 oluyor yaklaşık 10-15 bin urudium basıldığı da oluyor.

Öyleki sizin şu durumunuzda Alpha kapısı yerine Beta kapısı açılan arkadaşlarımız bile vardır.

Size tavsiyem Enerjileri 5 li basın.Çarpan çıktığında tekli basıp şansınızı denemeniz.Izın süre parça vermediği durumlarda da Galaksi sayfasını yenileyerek deneyiniz.

İyi forumlar.

4. fbrecep123

fbrecep123 User

3kapı bırlesık oldugundan zor acılıyor o 4 parcayı bulmak eziyet olmustu bana

5. Miraç

Miraç User

İşim yaş o zaman :D 31/34 oldu alpha beta ve gammayada 1 er parça geldi 50 enerji bastım. Devam ediyorum yavaş yavaş

6. ahmettyran

ahmettyran Guest

6 parça kaldığı zamanı hatırlarım.. Bas allahım bas, ne çileler çektim :D

7. Miraç

Miraç User

Benimde boyle olacak galiba :D
    ---
    Modlarım konu kilitlenebilir.

8. 200 GG'ye de açılabilir, 500 GG'ye de.Tamamen şans işi.Ama benim tahminim 250 GG.:)

9. 100lu bas ben ole açtım alfayı açana kadar 1 beta 1 gama açtım D:

10. Miraç

Miraç User

Beyler Alpha yı 10 saniye önce açmış bulunuyorum. Birazdan giricem iyi akşamlar. Cevap veren herkese teşekkürler. Modlarım konu kilit.

11. Miraç

Miraç User

Hala kilitlenmemiş :D Alpha yıda bitirdim 1 saatte oduller iyiymiş alpha sayesinde 9. argeyide yaptım 20k x4 lede oyunda biraz eğlenceli vakit geçiriyim kasılmaktan sıkılmıştım :D Sonra palaya devam havoclara başlayalım :p

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Hayırlısı olsun.Ödüllerinizi güle güle kullanın.

Bazen konuları bilerek açık bırakıyoruz.Diğer oyuncu arkadaşlarını da fikirlerini alasınız diye.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.