ALPHA KAPISI ACİL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve savaş_başladı_emre tarafından 4 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mrb arkadaşlar alha 18\34 kac tane 100 lük enerji basarsam kapıyı acabilirim son urilerimi basacam lütfen bir fikir verirmisiniz acill...

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

100 lü olarak basmayınız 5 erli yada 10 arlı olarak basın ve gelen çarpanı anında kullanın bekletmeyin

İyi Forumlar

3. Peki modum acilma sansi varmi yani cünkü son urilerim ona göre basacam 25 urim var yetermi sizce acilirmi kapı

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Beta ve gama durumunu bilmeden birşey diyemem ayrıca açılır dersem ve açılmazsa yanlış bilgilendirmiş olurum.

İyi Forumlar

5. Yok sadce alpha yazdigim gibi 18 34 yani modum yazik olmasin 25bin uriye

6. cumalo2727

cumalo2727 User

alpha beta gamma beraber aciliyor alphaya gg bassan beta ve ya parcasida cikabiliyor
    ben alpha 20 de iken beta 22 gama 40 larda idi 60bin uri ile alpha beta actim gamma kaldi

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Alpha beta ve gama bir olduğundan her birine parça çıkabilmektedir.Bence o miktara açmanız zor.Tavsiyem paladiım toplayıp açmanızdır uridium vermemelisiniz.

İyi forumlar

8. peki tşk ederim saolun bende öyle düşünüyorum paladium toplayarak verelim

9. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

Benim size tavsiyem kapılara 1 li ya da 5 li basmanızdır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.