Alpha kapısı için gerekenler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -golyatavcısı- tarafından 19 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARKADAŞLAR BEN 15 LVL NORMAL PETİ OLAN VRU YUM ALPHA KAPIM VAR KRİSTALLİNLERDEYİM GEÇEMEDİM ELİTSİZ ELİTİM AZ HEMDE ÇOK AZ
    X1:60 K FLN :d
    X2:6K
    X3:1K
    X4:0 xd
    X5:301
    NEKADAR X2 VE X3 ALMAM GEREK EN AZ YADA ORTALAMA PETE KAMİKAZE FLN ALCAM YILBAŞI X4 DE 100K URİ GELCEK (ÇEKCEM) NEKADAR ALMAM GEREK
    YARDIM PLEAĞĞĞSEE!!!:D:D:D

2. DuoTırs

DuoTırs User

Peti 8. Seviye yapıp 3. Seviye kami modülü albi yandan kami atıp bi yandan da kaçarak kes gemiye hız diroitlere kalkan döşeyip sabrderek geçersin bölümü ve illa elite gerek yok promerium ve ya sepromla besleme de yapabilirsin .

3. Kamıkazı Kullanmasını BIlmıyorsa krıslerın kendısın ortaya almasına neden olur bence krıslerden kacarak kes Gemıne 7 tane hız 3 tane bo2 koy ırısler hep yada flaxlar hep lf3 olsun 2 cı konfıde kacıs konfısı bunlarada besleme yapmayı unutma

4. DuoTırs

DuoTırs User

Henüz bir kapı yapmak nasip olmadı bende eski forumda benzer bir konu açmıştım genel kanı buydu :D , ve diroit sayısı da önemli full irisse bence gemiyi full hız diroitlerin yarısı kalkan yarısı lf3 yapıp seprom beslerse de faydalı olabilir .

5. Yok Fark etmez hayla konumun uzerınde dura bılırım Ben Irıs yada droıtlere full lf3 Vegaysa 7 tane Hız 3tane bo2 golı ıse 10 tane hız 5 tane bo2 2. konfiyıde kacıs konfısı yapsın hızla kalkana lazerlere besleme yaparak Gece Bılır ama Bir gemı Konfısı yaza Bılırse ona gorede bırkonfı cıkarta bılırız
    Merak Etme kapı yapmam nasıp olur senınde :D

6. DuoTırs

DuoTırs User

Çok şanssızım bu konuda bugün 60ggde 4 günlük dosya çıktı , çıkan alpha parçası sayısı ise 1 . Günlük dosya oranı %1 olmasına rağme alpha parçasından çok çıkıyor alphadan önce gamma yapacam neredeyse :D

-golyatavcısı- bunu beğendi.
  7. ya iyide elitde istiyom kaç x2 kaç x3 lazım en az bide seporm bulamıyom beskeme için lfn
    kamikaze kullanmasını harbi bilmiyom :D

8. Ne Güzel ıste :D Bizde Oyle cıkmıyor :D

X3 al 5 tane Ama kullanma Krıslerde Bıraz zorlancaksın o zmn dedıgın gıbı konfıyı yap sen x1 le krıslerı kacarak kes o konfı cunku krıslerle aynı hızda olcaksın ama ates edemıyecekler sana kacarken bır tane kısı yekala kes tamamen kesılene kadar ugrasma o kacınca baska krıse yonel ortadakı krısler bıtınce kosedekı krıslerı kesersın kolay aslında :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Aralık 2013
  9. DuoTırs

DuoTırs User

Skylab kaçıncı seviye ? Bide alfa pek elit harcanacak kapı değil seprom en mantıklısı bence .

10. krisleri tek tek keserim ama kamikaze daha iyi olur ve kamikazeyi kullanmayı bilmiyorum

11. İste sepromu Yokmsu Dedıgım Mantıkla Gıtsın Kolay Olur Koselere kacırsın krıslerı
    ama x3 protegıtlerde kullan

12. seporm bulamıyom skylabda sklab 3 lwl :D

13. DuoTırs

DuoTırs User

Sepromsuz kapıya gitme sakın canlarına yazık zaten kapıya gideceksen kalkan ve hızı kesinlikle beslemelisin skylabı en az 9. Seviye yapmalısın ve kamikaze hakkında bilgili birinden destek alarak kami atmayı da öğrenirsin sonra kapıyı yapman daha kolaylaşır bence hemen atlayıp kapıyı riske atma .

14. Tmm yapcagın bu 5 bın x3 al harcamı onu krıslerı kacarak kes sonra protekıtlerde x3 kullanarak gecersın zaten protekıtlerde fazla x3 kullanmana gerek yok kamıkazıyıde soyle patlat protekıtlerde dur ortada hepsı toplanınca petten kamıkazıye tıkla o patlar patlayıncada kac kes bunu boyle yap ama sakın bak kullnamayı bılmıyormussun sakın krıslerde kullanma

Alfa Kapısını zaten Ponıxlede Yapılır sadece Kacmasını VE sıkmasını Bılceksın :D Sepromsuzda olur sepromla sadece hızlandıra bılırsın

15. zaten krislere kadar kolay geldim kris biraz kolay diyolar 85 tanesi direk gelmiyomuş 5 tane wave halindeymiş galibada tallonlarda zorlanırım x2 veya x3 yapaım onlarda ha bide 500 tane rsb var onu ne yapayım

16. :D krıslere rsb kullanan tek uye :D oncekı Msj larda dedıgın gıbı yap he bu arada Onu dıyende kımmıs cıksın ortaya hep bırlıkte gelıyor krısler sen kactıkca onlar ortalıga cıkıyolar

DuoTırs bunu beğendi.
  17. DuoTırs

DuoTırs User

Asıl şey daha skylabı 3. Seviye ne ara kapı tamamladı arkadaş :D ?

18. adminler sorunum bitmiştir isterseniz konuyu kilitleyebilirsiniz

vru varsa kasılalım

19. DuoTırs

DuoTırs User

Hangi serverdasın ki ?

20. tr3

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.