Alpha Kapısı İçin Min. Ekipman

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♠RobÎлħooŁť♠™ tarafından 15 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlıktan anlaşılmak üzere benim için daha erken ama alpha kapısı için min. kaç ekipman ve hangi gemi olmalı?

2. BonusRasta

BonusRasta User

Sen bize ekipmanını yaz, biz sana eksiklerin varsa söyleriz :)

Alpha kapısı sibelonit, kristallin bölümleri zor olur. Çünkü 80 tane geliyorlar, bu yüzden şu kadar lazım diye yanıltmak istemem şahsen.

3. Benim için daha erken olduğunu düşünüyorum merakımdan sordum eğer bir hatam varsa affola.
    Ekipmanlarım:10adet lf3/7adet b02/6adet g3n-7900 1adet iris 5 adet flax + 20k uri var.
    Gemim vegendi leo ya döndüm goliath için ekipman dizmeye başladım.
    12levelim arge hiç vermedim...

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Alpha kapısını yapabilmeniz için standart bir envanter yazacağım goliaht gemisi için 15 bo2 veya daha fazlası 20-25 lf3 full elit hız ve varsa pet+kamikaze biraz zamanda alsa yapabilirsiniz ama şuan dediğiniz gibi bu ekipman ile çok zor bu yazdıklarım minimum bir gemi düzenidir.
    Bir kaç tane daha iris almalısınız.

Ayrıca besleme olarak bu şekilde yapabilirsiniz

Kristallinlere kadar yapabilirsiniz ama kaça kaça vurmanız gerekiyor protegitlerde ise hızı promeriumla beslemeni, roketleri sepromla ve lazerleri Prometid ile beslerseniz iyi olur seprom var ise lazerler için daha iyi olacaktır.

BonusRasta bunu beğendi.
  5. BonusRasta

BonusRasta User

Kalkan (b02) 15 tane yapmalısın en azından, Lf3 de 20 tane olsa+diroitlere de Lf2 eklesen biraz, yeterli olur. Ama öncelik kalkan olsun dediğim gibi 80 sibelonit ve 80 kristallin çok yüksek vuruyor birden. Ani donma olsa patlarsın bile. Bir de kapıya girmeden önce gemiye sevkiyat yapıp promerium ve seprom göndermelisin. Seprom yoksa promerium ideal.

Vip kullanıyorsan Pet alıp 8. seviye yükseltip, kamikaze 3. seviye ile çok rahat yaparsın ama.

Yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltir ya da mod'lar :)

Nefes bunu beğendi.
  6. Alphaya en az 150.000 kalkan yani 15 bo2 olmadan girmeyeceksin. Nedeni tallonlar çok zorlar.

Finalde de protogitler çok seri vuruyor aman dikkat önerim kamikaze 3 alman kapıları çok rahat yaparsın.

Full hız + 20 lf3 işini görür.

7. Yorumlarınız için saolun dediğim gibi daha erken ancak ekipman dizince dedikleriniz illaki lazım olucak.

8. takemyhard

takemyhard User

arkadaşım..bu oyunda en zayıf ekipmanla bile kapı yapabilirsin...ama çok zamanını alır...sen kapıyı şimdiden düşünme bence..ekipmanını mümkün olduğunca elit düz...sonra kapıda yaparsın..oyundan zevkalmayada başlarsın...önemli olan illegal yollara sapmadan gemini geliştirmek...iyi oyunlar...

♠RobÎлħooŁť♠™ bunu beğendi.
  9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Erken sizin için boş bir zamanlama olur sizin için bana kalırsa.Kasılmaya devam etmelisiniz bo2 arttırmak için.

İyi forumlar

takemyhard bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.