ALPHA KAPISI KONFİ YARDIM...!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -MorBidAnqeL- tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar İLK Defa Kapı Tamamladım ALPHA KAPISI KONFİLERİMİ NASIL DÜZENLEYECEĞİM BİLMİYORUM PETİM YOK ONA GÖRE :D BİRDE NERDE NE YAPCAĞIMI SÖLERSENİZ İYİ OLUR İLK DEFA BİR KAPI YAPICAM YARDIM :)

DROİTLER 2 İRİS 6 FLAX
    25 TANE LF3 2 TANE LF4
    HIZ EN İYİSİNDEN ÇOK VAR :D
    BO2 8 10 TANE VAR... TAM HATIRLAMIYORUM
    PETİM YOK
    CEPHANE X2 20K VAR X3 8 9K CİVARINDA SAB-50 7 8K CİVARINDA X4 YOK :D

2. Normal harita konfisiyle girebilirsin, yapacağın basit. Ağır konfide moblardan kaçarak veya dönerek kesmek. DP'n azaldığında da hız konfisine alıp uzaklaşıp tamir olup geri dönmek.

-MorBidAnqeL- bunu beğendi.
  3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu başlığının yada içeriğinin tamamını büyük harflerle yazmak yasaktır.

Bağırmak manasına gelir ve etik değildir.

İkinci olarak , Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ekim 2015
  4. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Alpha kapısı o kadar zor bir kapı değildir.Normal zamanlarda takıldığın konfiyle bile girebilirsin.Ama 16 tallonun geldiği bölümde vur kaç taktiği ile onlarıda alırsın petin olsaymış iyi olurmuş.

5. Konfi 1; gemi full hız diroitler full kalkan,

Konfi 2 ; gemi full kalkan diroitler full silah. Dediğim taktik için geçerli olan ağır konfi burada konfi2'dir. Diğeri de hız konfisi.

6. İnş. Yakında Petde Alcam Pet Alcaktım normalde birisi Uri SIkıntısı çekebilirsin dedi almadım Tamir Şeyi varmış yakıtı felan varmış çok uğraştırır seni dedi :D almadım

Çok Teşekkür Ederim Samet :) Eyw. Sağolasın :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ekim 2015
  7. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

evet şimdi pet alırsan petin masrafı gemiden daha çok olur yakıtıydı tamiriydi protokolleriydi derken :)

8. Rica ederim, bol şans. Tallonlara dikkat et :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.