Alpha kapısı öneri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bugrahansezgin tarafından 16 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gemim goli, 23 lf-3,1 lf-4, 8 b02 kalkan, 8 ar-ge (kalın sıkma yolunda), 5 level pet, 6 iris 2 flax 1 apis, 20k üstü x2,x3,x4 lazer mevcut, roketatarların en iyilerinden de mevcut. Pre yok, pette hiç bir modül yok. Alpha kapısını yapabilir miyim sizce?, ya da nasıl yapabilirim?

2. Merhabalar,

Evet yapabilirsiniz,biraz zaman alır hız durumunuz nasıl bilemiyorum.Sizin taktiğiniz şu olmalı yaratıkların etrafında vuruş almadan dönerek kesmek.İlk kapılar her zaman zahmetli ama keyifli olur.

İyi forumlar

3. Promerium basıp 560 hız yapabiliyorum , diroitleri hız da iken lf-3 ile mi donatayım yoksa kaçış fonksiyonu mu kullanayım?

4. Gemi hızdayken droitlere kalkan koyman daha faydalı olur. Bir de promerium ile goliath hızı en fazla 540 oluyor.

5. 540 hız işte yanlış yazmışım :D

Yapabildim yaklaşık 2,5 saat sürdü. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ağustos 2015
  6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.