Alpha Kapısı Parça Nasıl Çıkarılır Yardım Son 5 Parça :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -MorBidAnqeL- tarafından 23 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Acil Yardım 20k Uri Var Alpha Kapısı Tamamlanmasına 29/34 SOn 5 Parça Deli Oldum Çıkmıyor Bu 5 Parça Yardım Edin Taktiği Felann Varsa Söleyin...!

2. Merhabalar,

Öncelikle şansınızın bol olmasını dileyerek sorunuzun cevabına başlamak isterim.Alpha,beta ve gama kapısı parçaları eşit oranda çıkma şansına sahip,benim önerim 10 ar lı dilimler halinde deneyin çarpan 5 olunca kullanın ben bu yöntemi deneyerek bir çok kere kapı parçası çıkardım.

İyi forumlar

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ek olarak ;

Kapıdan parça çıkma olasılığı şansınıza bağlıdır.

Bunun bir taktiği yoktur , Taktiği var diyende oyun açığını bulmuş ve kullanıyor demektir ki , Oyun açıklarından yararlanmak G.İ.Ş. Kuralları kapsamında kesin bir şekilde yasaktır

İyi Forumlar

4. Teşekkür Ederim... Sehzade Bey Uyguladığınızı Deniyeceğim İnşallah Çıkar :)

İstiklal Bey Sizede Teşekkür Ederim İyi Günler :)

İyi Akşamlar....
    Kolay Gelsin...

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Biz teşekkür ederiz , Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.