Destek Alpha kapısı Tallinler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeadMauz tarafından 31 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeadMauz

DeadMauz User

Merhaba Ben ;

-11 LF-3
    -Kalanı LF-2
    -B02 hiç yok
    -3 iris
    -4 flax
    -5 arge
    -Goliath'ım.

Alpha kapısında kristallinlere geldim ve girmeye korkuyorum. petim 7 level kamikaze var 1 levellik. sizce alabilirmiyim ve nasıl alırım?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2015
  2. webce

webce User

valla arkadaşım peti 8 yap kamıkazeyide 3 lvl al ozaman gecersın rahat

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Eğer kristallinlerde hasar almadan etrafında dönerek kesebiliceğinize güveniyorsanız dönerek yapabilirsiniz ya da premiumunuz var ise arkadaşımızın dediğini de yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım eğer bilgisayarın durumu iyi ise yani kalabalığı görünce kasma olmuyorsa girip teker teker kesebilirsin ama çok uzun sürer.En iyisi lf3 ve bo2 leri biraz arttırıp öyle girmen.Çünkü 80 taneler ve en az 70 bin vuruyor toplanmış halde...

5. DeadMauz

DeadMauz User

ben kredilerle iris almaya çalışıyorum lf3leri uriyle fullüyorum. hep lf3 mü alayım?

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Lf3 yerine kalkan alın sizin için daha iyi olur en azından kapıda kamikaze atarken patlama riskinizi azaltır.

İyi Forumlar

7. DeadMauz

DeadMauz User

tallinleri köşeye ata ata çok rahat yaptım. köşedekilerede kamikaze attım en son bitti.

sibelonlar yapılırmı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2015
  8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba,

İlk olarak lütfen alt alta mesaj yazmayınız hoş bir görüntü oluşturmamaktadır.
    Kristallinleri yaptıysanız tabiki de sibelonlarıda rahatça yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.