Alpha Kapısı Ve Zeta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YANKESİCQİC tarafından 1 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sa ilk öncelikle ben kapı yapmak istiyorum alphayla zeta kapısı arasında kaldım sizce hangisini yapmalıyım en iyi hangisinde kredi kasarım

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Ekipmanlarınızı yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.Ama zeta kapısını öneririm ben her türlü.

İyi forumlar.

3. uri çekince 4 iris alıp lf3 lerle bo2 leri fuulliycem pet alıcam alpha veya zeta yapıcam sizce hangisini yapıyım bide hangi kapının içinde kaç uri kaç kredi kasarım yazarsanız sevinirim krediyle ihaleden iris alıcam

4. Merhaba ,

Kapılar hakkında bilgiler Buradaki konuda bulunmaktadır. Fakat kapı içindeki NPC'ler hesaplamaya dahil değildir. Sadece kapı ödülleri bulunmaktadır.

İyi forumlar.

5. tahminen rakam söyleyebilirmisiniz alpha veya zetanın içinde kaç kredi ve uri kasıcağımı

ona göre kapıya giricem

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Mart 2015
  6. Merhaba ,

Tahminen NPC'lerden 5 milyon desem ama kapıdan daha az yada yüksek gelse o zaman yanlış yönlendirmiş olurum. Belki hesaplamış , takip etmiş ve bilenler yazabilir.

İyi forumlar.

7. Peki siz hangi Kapıya girmemi önerirsiniz

8. Merhaba ,

Eğer hiç kapıya girmediyseniz Alpha olabilir ama ödülleri de iyi olsun diyorsanız bana kalırsa Zeta kapısı'da olabilir.

İyi forumlar.

9. senberk99

senberk99 User

Zeta super kapi Ama kami 3 al

10. capcalm

capcalm User

Merhaba

Sizin icin uri onemli ise zeta kredi onemli ise alpha.
    zetada toplam 50k uri yaratiklariyla beraber
    alphada toplam 25k uri yaratiklariyla beraber
    alpha 5 - 6 m arasi kredi verir lakin 50k uri ve hemen hemen ayni miktarda kredi verir zeta ve havoc. cevap yeterince acik oldugunu dusunuyorum. ama birde soyle bir durum var zetayi acacaginiz gg ler ile alfa ve beta acma ihtimaliniz var.

11. Bilgilendirme için Sağolun zeta kapısı Açıcam bide bu gamesultandan Uri almak için hangi yöntemle almak gerekiyor e-pinmi bide son olarak e pinle alırsam x3 ten yararlanabilirmiyim

12. Merhaba ,

Yeni E-Pin Partneri ByNoGame

Ödeme ile ilgili konular

x3 zamanı alım yaparsanız 3 katı gelecektir.

İyi forumlar.

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Daha önce Alpha kapısı yaptıysanız,bundan sonra sürekli Zeta kapısı yapmanızda fayda var.

Havoç tasarımlarını tamamladığınızda yüzde 10 vuruş gücünü elde etmiş olursunuz.

Keyifli Forumlar.

14. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Başka bir sorunuz yoksa konunun Kitlenmesini isteyebilirsiniz..teşekkürler

Iyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2015
  15. konu kilitlenebilir cevaplarınız için teşekkürler

16. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.