Alpha Kapısı Yapmak İçin Minimum Donanım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kxcxkbey tarafından 12 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kxcxkbey

kxcxkbey User

Gemi : Goli - Vega - Leonov
    Lazer: 10 LF-3 , gerisi LF-2
    Kalkan: 2 BO-2 , gerisi AO2
    Hız: 2 7900 , gerisi 6900
    Roketatar: Hellstorm Roketatarı 2
    CPU: Roket turbosu
    Diroitler: 3 İris , 5 Flax
    ArGe: 0

12. seviyeyim x2-x3 mermim fazla yok tek başıma sibo - devo - kristallin kesmekta zorlanmıyorum ancak kapıda toplu gelecekleri için çok sıkıntı yaşar mıyım? Kapıyı rahatlıkla tamamlamak için donanımıma neler eklemeliyim, ne tür hedefler koymalıyım kendime? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkürler :)

2. esa

esa User

lf3 al biraz ama bu gemiyle yapabilirsin kapıyı uzun sürer biraz sabırlı olman lazım sadece 3 saate yaparsın diye tahmin ediyorm
    x2 ve x3 ünü harcama kristallonlarda sıkılırsın çok orda kullanırsın
    bide skylabtan seprom yolla bol bol lazerlerini ve roketlerini besle işini kolaylaştırır

3. kxcxkbey

kxcxkbey User

Yanıtın için teşekkür ederim ancak yeni olduğum için skylab gelişmiş değil pek sepromum yok uzun sürmesi önemli değil bu gemiyle o kadar fazla slota ölmeden dayanabilir miyim? benim kafamdaki soru bu

4. LF-3 sayın az fullemeni tavsiye ederim.Ayrıca petinde kamikaze 3 modülün varsa kolay yaparsın.Krisstallin,Sibelonit,Protegitler alpha kapısında 2 kami ile patlar.BO-2 ve LF-3 lazım sana 20 tane yeterli kami atman için

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Alfa'da en çok zorlayacak olanlar Kristallon ve Protegit'ler. Kristallin'ler belki biraz zorlayabilir. LF-3 ve B0-2 sayısını biraz daha arttırman iyi olabilir. Goliath için gemide en azından 15 tane LF-3 olması iyi olur ayrıca 7-8 tane B0-2 kalkan daha iyi olur.

6. kxcxkbey

kxcxkbey User

Teşekkürler yanıtlarınız için P.E.T demişsiniz ama pet + kami alıcak uridyumu biriktirmek kolay değil ve lf3 bo2 eksikken kapı için pet+kami almalı mıyım?

7. liberty34

liberty34 User

Daha dün alpha kapısını yaptım. Full LF3, 5 Irıs, 3 Flax, full bo2 ve full hız, Goliath g-enforcer ile 150 dakikada filan bitirdim. pet+kami kullanmadım hiç. Çok zor bir kapı değil fakat saatlerini harcarsın şuanki halinle. Kristallonlara kadar x1, kristallonlarda x2 sıktım. Bence önce lf3'lerini sonra kalkan ve hızlarını tamamla. Alpha kapısında full hız konfi hazırlamak önemli bence çünkü sonlara doğru 1-2 tane kesip kaçmak zorunda kaldım. Özellikle son dalgayı full hız konfisiyle bitirmek zorunda kaldım. Diğerler waveleri genelde ağır konfi ile oynadım ve nadiren kaçtım.

8. kxcxkbey

kxcxkbey User

Tam da istediğim türde bir cevap çok teşekkür ederim zorlanacağımı tahmin ediyordum, en iyisi kalkanlarımı ve hızlarımı aldıktan sonra kapıyı yapmak.

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapı yapmak için acele etmeyin bence.

Öncelikle Ekipmanlarınızın sayısını biraz daha arttırırsanız,sizin için daha kolay olur.

Pet almanızı tavsiye ederim,Pet bir geminin en büyük yardımcısıdır.

Keyifli Forumlar.

10. ÖmerBey

ÖmerBey User

5 Flaxlı gemi ile Gamma döndüm 7 saatte hesaplamayı sen yap :D

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sizi tebrik etmek istiyorum,sabrınıza hayran oldum.

Keyifli Forumlar.

12. ÖmerBey

ÖmerBey User

Sağolasınız modum :D kolay kapı gibi gözüktü gözüme tabi o zamanlar yeniyim bastım açıldı gireyim dedim 9 lf3 mü ne vardı 7-7.30 saatte bitti :D

Son düzenlenen: 16 Ağustos 2016
    Rehber bunu beğendi.
  13. Oyunun ilk çıktığı zamanlarda bende yüzük almak için saatlerce kapı yapmıştım ki gemi o zaman 1500 vuruyordu. Pişmanlık dolu günler...

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aynen,güzel günlerdi o günler.Şimdi kapı yapmak Pet sayesinde daha kolay.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.