Alpha kapısı yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™™ScreaM™™ tarafından 1 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar,
    Gemi:Goliath(veteran,exalted,amber,sapphıre,jade,crimson,bastion,enforcer,razer)
    Lazerler:42 Lf3(seviye 1 hepsi)
    Kalkanlar:6 Bo2,9 Bo1(seviye 1)
    Hızlandırıcılar:10 birim veren hızlardan full
    roketatar:hellstorm launcher 2
    extralar:full
    droitler:3 iris
    lf4:1 tane
    darbe puanı:266.000
    kalkan:140.000
    pet yok
    alfa kapısı yapabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim
    şimdiden tesekkürler...

2. yaparsında alfaya girmeden önce bo2lerini 16 yapmanı öneririm :)

3. tavsiyen için saol :)

4. Merhaba ,

Biraz zaman alsa da yapabilirsiniz ve ayrıca Kristallon'lar biraz zorlayabilir. İyi bir konfigürasyon ile bir sıkıntı yaşanmazsa yaparsınız.

İyi forumalr.

5. yaparsın ama uzun sürer

6. bir konfiyi ağır bir konfiyi hafif olarak ayarla kolayca yaparsın ayrıca bende senin gibiyken yapmıştım alphayı bi taktik vereyim. Kristallinlerde seprom çek ve x2 ile kes daha sonra tallonları kaça kaça kes istersen sab ile çek x2 ile bitir işini dikkatli ol ortalarında kalırsan çok sağlam gömerler sana :) Protegitlerde hız daha fazla olsun kaça kaça kes protegitin canı azalsın sonra köşeye gitsin bırak peşinden gitme. O köşeye gitsin sen diğerini kes en sonuna kadar hepsini köşeye gönder hepsi köşeye gidince uzaktan onları kes sana dalmayacakları bi yeri ayarlaman lazım tabi :) Kolay gelsin

7. DeadMercy1

DeadMercy1 User

ben 0 bo2
    12 lf3
    kamikaze 1 ile yaptım. sadece protegitler zorladı tallonlar çok sıkıcıydı tallonlarda hepsini kes köşeye gönderme sıkılırsan patlarsın

bu arada büyütülecek bir şey yok o gemı çok çok rahat yapar canını sıkma

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.