Alpha kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -SERDEST-21- tarafından 27 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemi 8 iris, 2 Lf4 gerisi full 5.seviye Lf3
    yarasa düzeni ve kalp düzeni var
    aegis ve elit tasarımda mevcut
    yetenekler 14
    4bin civarı sıkıyorum
    sizce alpha kapısını bitirebilir miyim?
    kristalinlerin çıktığı bölümde patladım ve 2 hakkım kaldı...
    sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Pet var mı?

İyi Forumlar

3. evet pet var 4.seviye kamikaze 2 var ama kullanmasını pek bilmiyorum :) daha 3 haftadır oyuna başlamışım acemiyim biraz :)

4. Merhabalar;

Petinizde kamikazeyi ayarlayıp yaratıkların size vurmasını sağlayın pet patlayınca haritanın başka köşesini işaretleyin bunu 3-4 kere yaparsanız kristallinler köşelere kaçar sanırım ama bunu yaparken dikkatli olmalısınız.
    Bu arada vip'liğiniz var mıydı acaba bu şekilde bedava tamir edebilirsiniz peti yok ise uri karşılığı tamir edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. viplik var... ama petin patlaması ne kadar etkili olur ki? 45bin darbe yok ediyor sanırım kristalinler 3-4 defada kaçıracak kadar darbe yok edebilir mi ki?

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Peti atıp yaratıklardan uzaklaşırsınız ve bu şekilde hem tamir olursunuz hemde kamikaze atmanız için süresinin dolmasını beklersiniz.

İyi Forumlar

7. Merhabalar;

Peti atarken yaratıkların etrafında dönüp darbe almamaya çalışırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.Alıştığınız zaman çok basitmiş diyeceksiniz emin olun. :)

İyi forumlar.

8. bunu kaç defa yapmam gerekecek... petin kamikazesini kaç defa yaparsam kristalinler kaçar?

şuan için çok zormuş gibi geliyor da bakalım artık hayırlısı :)

9. Merhabalar;

İlk olarak forum kuralları gereğince alt alta yazmak yasaktır. Hoş bir görüntü teşkil etmediğinden dolayı.
    3 veya 4 kere yaratıkları kamikazeye oturtmanıza bağlı olarak değişir bu.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.