ALPHA KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efe tarafından 22 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efe

Efe User

BU ALPHANIN 3 PARÇASI KALDI açamıyorum bir türlü.10 dakkada 30 gg yapıyorum.Pet katlayıcı spearhead nasıl basmalıyım yardım edin.

2. 5 li ba sonra 10 lu baz bikerede 100lu bas acmadın zamanlarda

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

5li basabilirsiniz,çarpanlarıda atlamayın derim.

İyi Forumlar.

4. Efe

Efe User

5li 10lu 1 li basa basa öldüm.500 gg basmışımdır.Olmuyor.Gamma biticek gamma yapıcam valla ya .100 lü denicem bi kere

5. senberk99

senberk99 User

Kardeşim 30gg 30gg olmaz öyle toplayacaksın 300gg sonra basacaksın 5li 5li açılacak...Sakın 30 lu biriktirip basma
    Ayrıca 100lü basmak mantıksız olacaktır...

6. herzaman yuzlu basılmaz ama bazen böyle acılmamak ta ısrarcı kapılarda yuzlu basmak daha mantıklı olabiliyo

7. senberk99

senberk99 User

Çarpansız bir kerede 100 gg gitmesi üzüyor...Tabi kendisi seçsin fakat bence 30 biriktirp yapma biriktir 300 sonra bas açılır diye düşünüyorum.

8. aynen katılıyorum gg yi biriktirip yapmalısın

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızında dediği gibi Galaksileri biriktirip basarsanız daha iyi olur.

5 li basmalısınız,3-4 kez bastığınızda eğer kapı parçası alamıyorsanız sayfayı yenileyip tekrar basın derim.

Keyifli Forumlar.

10. Efe

Efe User

Kapiyi acip yaptim.10 lu basarker tesadufen geldi 2 parca.Son parcayida 1 erli basarken 7. Basista buldum.Son parca 6 idi cok sinir oldum :).Konu kilitlenebilir.

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapıyı açıp bitirdiğinize sevindim.Aldığınız ödülleri güle güle kullanın.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.