Alpha Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Borracho tarafından 5 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Borracho

Borracho User

Arkadaşlar 25 lf3 13 elit kalkan 15 elit hız 2 iris goliahtım alpha kapısnı yapabilirmiyim sıkıntı yaşarmıyım sizce

2. Talonlar uzun sürecektir çokyanaşmadan alanların dışında kalmanız gerekir. Birde kristalin ve sibelonitler çok fazla geliyor(80) bunlarda dikkat etmeniz gerek. Kaçan yaratığı kovalamayın bırakın kaçsın. Kenarda birikirler sonra hasar almadan patlatırsınız. Ancak son adım progeitlerde dikkatli olun. Geminizde komple hız olsun ve mutlaka promerium il geliştirin. Yoksa progeitler size yetişir.

3. Merhaba,

PET iniz ve kamikaze 3 modülünüz varsa rahatlıkla yapabilirsiniz ama yine de kamikazeyi atarken dikkatli olmalı yaratıkların ortasında fazla beklememelisiniz.

Eğer normal şekilde yapacaksanız yaratıkları dairesel şekilde çevirip çok içlerine girmemeniz gerekiyor özellikle tallin, sibelonit, tallon yaratıkları zorlayacaktır sizi ve son dalgada da full hız koyup promerium besleme ile girmeniz gerekiyor son dalga yani protegit dalgası geminizin full hız olması gereken bir dalgadır.

Ben yazarken üyemizde sanırsam aynı şeylerin üzerinde durmuş kendisine de ayrıca teşekkür ederim ilgisinden dolayı :)

İyi Forumlar

FULLTIME0FFTURKEY ve Borracho bunu beğendi.
  4. aegis varsa kamide varsa çok sıkıntı yaşamazsın arkadaşın dediği gibi goli ile girersen tallonlar hariç pek bi sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum ha bu arada kris sibelonit bunlara dikkat et 80 tane geliyor kamin ve insta kalkanın varsa rahat geçersin şimdiden başarılar kolay gelsin :):)

Borracho bunu beğendi.
  5. Borracho

Borracho User

mesela tallon kesiyom istediğim bi zaman çıksam daha sonra istediğim zaman devam edebiliyorum demi

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  6. Merhaba,

Maalesef böyle bir şansınız yok hepsini kesmeden kapıdan çıkamazsınız.
    Ancak patlamak durumunda çıkarsınız bu durumdada kapının 3 olan hakkı 2 ye düşecektir.

İyi Forumlar

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  7. eğer tallon bölümüne girmişseniz cikamazsinin o bölüm bitince çıkabilirsiniz

Borracho bunu beğendi.
  8. Borracho

Borracho User

Teşekkür Ederim :)

9. ben bilgilendirdiysem ne mutlu bana umarım kapınızı basarili bi şekilde tamamlarsınız :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.