Destek alpha kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .Apollo_11. tarafından 12 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a arkadaşlar alpha kapım açıldı ilk defa yapacam. gemi gpliath bütün açık arttırma tasarımları ve sentinel var. 8 lf3 1 lf4 gerisi sp 02 15 b02 kalkan 11 en iyi hız jeneratörü. x1 ile ortalama 3.5k hasarım var. bu ekipmanlarla yapabilirmiyim. pet var 4 lwl kami yok. alabilirim ama gereklimi gereksizmi. ve konfiyi nasıl dizmem gerekir.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Alfa kapısı diğerlerine nazaran kolay bir kapıdır.

Bu ekipmanınız ile yapabilirsiniz.Beslemelerinizi yapınız.Pet 8 level olunca kamikaze 3 level olanı almanız mantıklı.

Petsiz kristallinler,sibelonitler sizi biraz zorlar tek tek keseceksiniz.

Kapı yapılışı hakkında yayınlanmış bir video izlemenizde fayda var.

Konfiler normal bir ağır dediğimiz gemi kalkan ve lazer ,diroitler lazer,ikinci konfide gemi lazer hız ,diroitler kalkan olarak yeterli gelebilir.

Aegisiniz olursa başta gelişmekte olan oyunculara kapılarda da destek sağlar.

Arkadaşlarımızda tavsiyelerde bulunacaktır.

Bol şans ve iyi forumlar.

3. sunlime

sunlime User

Tek tek kes canın azaldıkça hafif ve ağır konfide can doldur tekrar kaçarak kesmeye başla böyle böyle bitirirsin fakat bayağı uzun sürücek...kolay gelsin şimdiden

4. coder545

coder545 User

modumuzun dedigi gibi pet 8 seviye olmadan hicbirsey alma. vurusun az oldugu icin sure uzayacak eger internetinde yada oyunda sorun varsa girmemeni oneririm buyuk ihtimalle oyun gider ve patlarsin. roket ince ayariyla plt 2021 kullanirsin donerek yada cekerek herseyi kesersin protegit haric. x-7de talon uzerinde antreman yap talon sana bir kere bile vuramadan kes, ben cekerek daha kolay kesiyorum yani canavar bana yaklastikca zit yone kaciyorum. donma lag gibi seyler olmazsa tek sorun protegit kalacaktir onlara da Allah ne verdiyse gireceksin, dalgalarin cikma araligi uzatilmis 5 protegit ciktiktan sonra 20 30 saniye bekliyor o aralarda tum protegitler birikmeden yarisini koseye yollarsan onu da rahat yaparsin. protegitlerden de full hiz konfisiyle kacabiliyorsun

5. alphayı bitirdim teşekkürler yardımlarınız için fakat ne npc lerden nede kapı bitiminde şp alamadım :( sorunlu heralde

6. sunlime

sunlime User

Bende bugün kapı yaptım şeref geliyordu...

7. X oluşumu diroit düzeni ile girmişim bilmiyordum :( npc lerden şeref alamadım ama bitirme ödülü olarakta gelmedi.

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sağlık olsun diyelim. Sonrakinde dikkat edin. X Oluşumu hiçbir şekilde şeref puanı vermiyor.

Kapıları Kıdemli uçuş düzeniyle bitirin %20 daha fazla şeref alırsınız.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.