Alpha kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^MEKANSIZ^^ tarafından 2 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Modlarım gelen güncellemeyle beraber lag donma kasma bug gibi sorunlar olmayacağını idda ettiniz fakat mordonlardan 86 k yiyorum tek seferde ve tıkladıktan 3-4 saniye sonra hedef olarak gözüküyor tek attığım şeyi 7 8 saniyede kesebiliyorum haberiniz olsun sorunun hala çözülmediği raporlarsanız sevinirim onlar düzgün sanıp paralarını sayıyorlardır muhtemelen şuan

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Gelen "güncelleme sonrası sorunun %100 çözülmeyebileceğini bunun bir çözüm olabileceğini belirtiriz. Buna rağmen bu güncellemenin durumun iyileşmesini sağlaması umularak sorunun kesin çözümü için detaylı incelemeler devam ettirilecektir."
    Sunucu yükünü azaltmak amacıyla bu kapılardaki NPC sayıları azaltılmıştır. Herhangi büyük bir değişiklik olmaması adına, kapılardaki NPC'lerin zorlukları orantılı olarak arttırılmıştır.

İyi Forumlar.

3. modum benim sizden ricam ile sizin verdiğiniz cevap uyumsuz güncellemenin ne olduğunu okudum npc azaltıldı zorlaştı vesaire biliyorum zaten ve modlardan biri başka bir arkadaşın konusunda dedi ki bundan sonra girdiğinizde hiçbir sorunla karşılaşmayacaksınız tarzında bir cümle , sizden beklediğim şey , sorunun farkındayız ve hallolmadığını raporlarımıza ekleyeceğiz tarzında bir cevap. Bir aydır gereksiz suçlanıyor sebep olarak gösteriliyorsunuz evet farkındayım sizin karşı tarafınızda olmadım hiç ama bir kere de tam ve açık olduğunuzu görmedim bilgilendirme konusunda yeterli ve bonkör olduğunuzu da

4. Ufak bir çözümde yok ki :D

2 aydır nasıl oluyorsa aynı ama şuan en üst seviye ye çıktı ;)

Büyü ihtimalle oyunlar arasında lag yarışması var darkorbit açık ara zirvede :D :D :D :D :D :D

^^MEKANSIZ^^ bunu beğendi.