ALPHA KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CERMENABİBUNLAR tarafından 10 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ben ilk alpha kapısı acmak istiyorum , enerjiyi bastıgımda beta veya gamma gelıyor sureklı ama ben alpha kapısını ıstıyorum nasıl sadece alphaya basabilirim

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sen sadece alpha çıkmasını istiyorsan beta gammayı açman gerek ama diğer kapıları açıp yerleştirmezsen o kapılardan gelecek olan parçalar sana alpha kapısı için çarpan olarak gelir ama sana tavsiyev açtığın kapıyı yerleştir ve sen alpha açılana kadar gg bas diğer kapılardan parça çıksada sorun etme

3. Merhaba ,

Alpha , Beta ve Gama kapıları bir birine bağlıdır. Yani hangisine tıklarsanız tıklayın 3 kapıya karışık şekilde parça çıkar. Diğer kapılar farklıdır hangisine basarsanız o kapıya çıkar. Kronos kapısı ise Hades kapısı dışındaki kapıları belli sayılarda yaptığınızda açılıyor.

İyi forumlar.

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.