alpha kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a arkdaşlar ben alpha kapısını açtım 10 ar 10ar parça geldi resmen :D neyse ben bu kapıyı bu donanımlarla nasıl yaparım
    2iris 6flax
    12 lf3 9 u 2 sv gerisi lf 2
    1 bo2 gerisi ao3
    pet 6 sv gemi:goliath

2. Captivity

Captivity User

bo2 çok eksik biraz onları tamamla öyle gir elit hızlarıda tamamla

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kamikaze kullanacaksanız biraz yararı olacaktır yalnız petten bu gemi ile çok fazla bir şey beklemeyin LF3 kalkan ve hızlarını tamamlayın özellikle hız ve lf3ler olmalı o zaman daha kolay olacaktır.

4. tşk bayramdan sonra paraca cekecem inşallah etkinlikte gelir o zman herşeyimi fullerim aegis alırım

5. Hızlarını tamamla ... lf3 leri 15 yaptıktan sonra biraz uzun sürer ama her halükarda bitirirsin ama sıkılmadan yapman lazım .. Dediğim gibi uzun sürer biraz ..

6. Lf3 leri geliştirmemelisin.Onları geliştiriceğine 2 lf3 daha alırdın.Lf3leri geliştirilmez lf4 geliştirilir ki o da en son yapılıcak iştir.

bu şekildede yaparsın ben ilk alfamı 15 lf3 yaptım ama uzun sürer ve zorlanırsın. Lf3 al.2-3 bo2 ekle gir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.