Alpha Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve llRamsesll1 tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar alpha kapısına giricemde enerjilerim felan var orada sorun yokda kapıya nasıl gireceğim yani nasıl özelliklerim olması lazım hangi lazer türüyle girmeliyim.

Özelliklerim:
    Gemi: Goliath kullanıyorum. hangarda leo ve vega mevcut.
    Silahlar: 13 Adet LF-3 9 Adet LF-2
    Jeneratörler: 15 Adet G3N-7900 5 Adet BO-2
    Diritler: 4 Adet İRİS 4 Adet FLAX Hepsi 6.seviye
    Roketatar mevcut.
    12 levelim.
    P.E.T yok.

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kapıya girersiniz ama bitirebilir misiniz emin olamadım. Kalkanlar eksik ve pet de olmayınca insanın aklında soru işareti kalıyor.

Keyifli Forumlar

3. Onun farkındayım 15 Adet BO-2 yeterlimidir sizce ?

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

15 Bo-2 ile bitirebilirsiniz ama oyunculuğunuzun iyi olması lazım ve vaktinizin bol olması lazım sonuçta her yaratığı tek tek keseceksiniz.

Keyifli Forumlar

5. Ben senden daha kötü ekipmanla yaptım. bence vegayı kullan hızlı olmalısın. x2 yi iyi depola. eğer sabırlıysan yaparsın rahat. sibelonlara kadar yap sonra çık pvp de kutu topla cephane gg ve uri kas sonra yine x2 al devam et.

Kolay gelsin

6. cengizcc

cengizcc User

küçük krislerde sinir krizi geçirip bir kısır döngüye girme ihtimalin var haberin olsun :D

©Λ§U§ bunu beğendi.
  7. webce

webce User

eger petin ve kami3 yoksa cok ugrasırsın butun gunun kapıda gıder bence pet ve kami3 olmadan deneme kucuk krislerde cok patlarsın cok:)

8. Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim :) 12 Adet BO-2 ve P.E.T ile girmeye karar verdim petimi geliştirdikten sonra kapıya giricem inş. hepinize kg kilitlenebilir

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Cevaplarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.