alpha kapısını yapabilir miyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆_БΞSƮЩΞSƮ_☆ tarafından 10 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar
    gemimin özellikleri:

Goliath Enforcer (Öneriye açığım)
    (VİP YOK)

İris: 8 adet
    Lazerler: 20 lf3, 1 lf4, 4 sll 3, 1 sll 2,3 dağıtıcı lazer 2, sınırsız lf2
    Jeneratörler: 16 bo2, 12 elit hız, kredilik hız jeneratörleri, 2 füzyon kalkanı 3
    P.E.T. :8. seviye - kami3

Sizce hangi kapıları yapabilirim ve alpha kapısını yapabilir miyim?

İyi forumlar

Son düzenlenen: 10 Ocak 2017
  2. Yaparsın hocam hocam ama şu aklımda kaldı kalp,halka uçuş düzenlerı wwar mı ?

☆_БΞSƮЩΞSƮ_☆ bunu beğendi.
  3. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Aslında bu gemi ile her kapıyı yapabilirsiniz ama çok zamanınızı alır.

Vip alıp Kamikaze atarsanız bu süre kısalmış olur.

Bakalım arkadaşlarında fikirleri ne olacak.

Ama benim size tavsiyem ZETA kapısı

iyi forumlar.

4. Sayın modum bence artık ZETA kapısını tavsiye etmeyi bırakmalısınız :) herkes Zeta kapsıını öneriyor ama inanınki alfa beta gamma daha iyidir :)

5. Hiçbir uçuş düzenine sahip değilim

6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Ama Zeta Gelişmekte olan gemiler için ödülleri daha iyi düşündüğümüzden o kapıyı öneriyoruz.

iyi forumlar.

7. Tamam hocam zorlnacagın kısımlar sıbelondan sonra baslıyor ama sıbelonıt,kristallinler dalga dalga gelecektır her dalga bır araya getir ve kamıkaze at bölece daha kolay yaparsın .senı en zorlucak bolum krıstallon gemin 4-5 k arası vuruyor galiba beslemenı rıstallonlara sakla ve mumkun se x2 x3 atmaaya bak daha iyi olur :) kolay gelsin

8. x2 x3 biriktirmeye çalılıyorum 2 iris eksik 1.sini yağrın alacağım diğer iris kısmet :) 4 5 k vuruyorum gemiye seprom atar promerium atarım alphanın 2 parçası kaldı bidahaki x2 ye kadar tahminimce biter 50k uri verdim bugün kamiye urim kalmadı az da uri kasarım mis ::)

Ayrıca dalga dalga derken talonlar 4 ünü kesince 4 ü daha mı geliyor yoksa belli bir sürede hepsi geliyor mu?

1 parçası açık sadece :)

9. 4 tanesı çııyor belirli bi süre sonra diğer 4 geliyor :( Siz muhtemelen 1 tanesını keserken diğer 4 lü grup gelecek dikkatli olunuz :) :oops::rolleyes::oops:

10. Merhaba ,

Biraz zaman alabilir fakat doğru konfigürasyon ile yapabilirsiniz. Ayrıca teknik sıkıntı yaşamazsanız ( Elektrik , İnternet kesintisi vb. ) yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Alfa ve Zeta çok zorlamaz diye düşünüyorum. Ayrıca emin değilim ama Kappa kapısınıda yapabilirsiniz gibi geliyor. :)

İyi forumlar.

11. Sonuçunuda bizimle paylaşırsan sevinirim şuan merak içindeyim :)

12. son 1 diroit kaldı 1 2 hafta içinde açıp yaparım bekliycem yaratıklarda kami atıcam talonlarda ne sıklıkta atıyım sıkarken mi atiyim?

13. Merhaba ,

Neyin sonucunu sizinle paylaşmamı istiyorsunuz ? :)

İyi forumlar.

14. Bir önceki x2 de kapıyı bitirdim kami 3 olunca zorlandmadım açıkçası

15. jarekkk

jarekkk User

Kardeş adminin dediği gibi o gemiyle bütün kapıları yapabilirsin zamanın varsa hatta x1le bile yapabilirsin. ( 4-5saat eskiden gamma tallon dönüyodum sadece x1le )

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.