Alpha Kapısını Yapabilir miyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve M•A•R•E•Ş•A•L tarafından 8 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Goli full lf3 8 ıris full bo2 16 arge

Aylar önce kristallinlerde patlamıştım. Sizce artık yapabilir miyim?

2. kardeş vip+kami 3 varsa 3 dakikanı alır kristallinler

3. Hayır kardeşim yok. Orada belirttiklerim harici birşeyim yok.

4. Kardeş eğer iyi dönerim ve sabırlıyım dersen yaparsın bu özelliklerle yapılıyor eskiden pet mi var dı ? :D

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

2 hakkın var dimi şuan

6. Daha önce iyi dönememiş patlamıştım :) Ama o zamanlar hareket halinde tamir yoktu. Toparlanmam çok zamanımı alıyodu. Bunun artısı olur bana sanırım.

Evet 2 hakkım var.

Ha bide arkadaşlar nasıl bir konfi ile girmeliyim?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Temmuz 2014
  7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bu gemiyle yapılır ama sana bir önerim var pet +kami3 100.000 uri yapıyor bu geminle 1 haftada yapılacak bir miktar bana kalırsa 1 haftada topla al petini hiç zorlanmadan yap kaoını ama yukardada arkadaşın dediği gibi eskiden petmi var o şekildede yapabilirsin ama petsiz yaparsan seprom çek o şekilde yap en azında vuruş gücün artar

8. Gladyatör aslında 200bin urim vardı. Yakın zamanda aegis ticarete düşünce hepsini argeye harcadım. 750M credim var. Yakın zamanda aegis alırım. O zaman petin acelesi kalmaz galiba :)

9. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

aegis aldıktan sonra gir ozaman :) acele etme şuanda kapıyı yaparsın ama riske etme son hakkın kalırsa 10k uri vermen gerekecek

10. GLADYATÖR o zaman yeri gelmişken şunu sorim. Ben şu ara gelen uriyi argeye veriyorum. 16 argem var. Sence pete mi öncelik verim arge mi?

11. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

vip varmı yoksada vip çekme ihtimalin varmı

12. Vip yok. Almayı da düşünmüyorum.

13. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

vip almıyacaksan arge yap derim ama argedede 24 olana kadar en az 400 500k uri gider pet te ise 100k da çok fazla katkı sağlar vipsiz olsan bile seviye 8 pet tamir 90 uri yani çok birşey değil

14. Merhaba ,

Alpha kapısını yapabilirsiniz zorlarsa Kristallon ve Protegit bölümleri zorlar. Diğer kısımlar kolaydır.

İyi forumlar.

15. Şimdi 16 olan ergeyi 24e akdar çıkarmaya mı uğraşayım yoksa pete mi? son önerin nedir?

16. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

pet al sen peti 8 level yapınca kamikaze ve toplama modülünü al bak nasıl rahatlıyacan :)

17. Pet Alırsan kısa sürede 8 level yapıp kami 3 alabilrisin ve vipsiz 90 uri gidiyor bişi değil yani :D bi kris kessen 128 uri geliyo zaten :) :) o şekilde girebilirsin ha bide aegis alıcakmışsın zaten aaegis al pet + kami3 al senin için yapamayacağın kapı olmaz :D

18. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

toplama modülü ile hem palla toplarsın yeni kapılarda açma fırsatın olur :)

19. Doğru en iyisi öyle yapim ben :) Peki son soru şuan kapıya girecek olsam nasıl konfiyle girim?

20. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

hangi gemiyle girmeyi düşünüyorsun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.