Alpha son parça

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 9 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Bir kaç kere alpha yaptım şimdi yine yapıyım dedim 33/34te kaldı 1 parça çıkmamakta ısrar ediyor tahminen kaç ggye açılır yada nası bi taktik yapıyım kaçarlı basıyım

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Kendi tecrübelerimden yola çıkarak size tavsiyem GG/Uridium 5'lik basınç şeklinde basmanızdır,Tabi yine şansınıza kalmış bir durumdur belli olmaz :)

Keyifli forumlar.

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

böyle durumlarda 100 lü basıyorum,çoğu zaman çıkıyor.ama mod tavsiyesini uygulayabilirsin.

4. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

tamam modum sizin dediğiniz şekilde yapıcam

5. merhaba,
    kapınız hayırlı olsun :) en basit 2 çarpan da seçerek basmanız yakalama şansınıza kalmış

6. Aliens

Aliens User

Son parçalar sıkıntılıdır. 1'er basın ve çıkan çarpanı bir sonraki geçişte kullanın. Şansınız artabilir.

Son düzenlenen: 9 Nisan 2016
  7. Merhaba

Öncelikle şansınız bol olsun,umarım beklediğiniz kapı parçası çıkmıştır.Benim uyguladığım sistem 10 ar olarak açıyorum.Ama son kalan bir parça olursa birer birer açmaya ve çıkan çarpanları hemen kullanmaya gayret ediyorum.Her zaman şans yanınızda olsun.

Keyifli forumlar

8. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenmeye uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.