Alpha Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 7 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar alpha kapısına 700 gg bastığım halde 1 tane parça bile çıkmadı

28/34 olarak duruyor burada bir bug mu var ögrenmek istiyorum...

Dipnot: 28 parca spaceballdan geldi orada ki gglerden

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Parçaları 100 erli 100 erlimi bastınız acaba ?

İyi forumlar

3. Her şekilde bastım modum 100 lü 10 5 1 hepsi ile denedim yok..@

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Alpha Beta Gamma 3 lü olduğundan diğer kapılara çıkmıştır diğer kapıların parçaları az ise.

İyi forumlar

5. Hocam beta 36 gamma 16 civarı fakat betaya 10 gammaya 5 parça geldi.. ben alphaya 700 den fazla gg de bastım 700 gg uriden geldi

Palldayken 300 gg bastım ve tık yok hep cephane xenomit baska bisi yok.. diger kapilarada fazla parca gelmiyor.

Bu bugmudur sizce modum kusura bakmayın flood yapıyorum tablette birlestiremiyorum mesajları..

Alphaya sürekli gg basıom 28 de kaldı parça marça çıkmıyor...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ekim 2014
  6. Merhaba ,

Alpha , Beta ve Gama bir birine bağlı 3 kapıdır. Yani hangisine basarsanız basın diğerlerine de parça çıkabiliyor. Bu nedenle bu kapıları açmak zor oluyor.

İyi forumlar.

7. Hocam beta gammaya da az parça çıkıyor alphaya hiç bişi çıkmıyor 700 gg bastım betaya 10 gamma ya 5 parça çıktı...

3 kapı olduğunu bende biliyorum fakat çıkması lazım 700 gg ye bi yanlışlık var.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Daha önce bir kez sizin yaşadığınız problemi yaşadım ama sonra bir daha hiç olmadı ben her zaman 5'erli basarım ilk 100 gg de birşey çıkmadıysa f5 atarım ve anasayfaya döner tekrar galaxi gates kısmını açarım deneyin derim şans ama siz gerçekten bu konuda biraz daha şansızlık yaşamışsınız deneyin bakalım ne değişecek.

9. Hocam maalesef ki denemediğim şey kalmadı spaceballdan gelen ggler sayesinde 28 yaotım f5 attım her şeyi yaptım çıkış yapıp tekrar denedim olmuyor :(

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyunda yeni değilsiniz size basitte gelebilir ve biz her zaman aybışeyleri yazıyoruz farkındayım ama çerezlerinizi ara ara temizleyiniz demekten başka bir şey diyemiyorum şuan veya bir arkadaşınıza güvendiğiniz birine vererek onun denemesini isteyiniz bakalım sonuç ne çıkacak.

11. Hocam başka bi fikrniz varmı her seferinde önbelleği cerezleri temizledim ayrıca f5 attım sonuç aynı...

12. Merhaba ,

1'li yada 5'li basabilirsiniz. Çarpanlar x4 yada x5 olduğunda 10'lu yada 100'lü basabilirsiniz. Sürekli aynı şekilde basmayın arada bir değiştirin. Mesela 1'li basarken bir yerden sonra 10'lu yada 5'li daha sonra farklı sayıda basın.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.