alpha ve zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Schatten_190 tarafından 20 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar benim alphaya 33/34 parçam kaldı zetada ise 23/111 parça açıldı daha alpha kaç zeta kaç parçada çıkar kesin bir şey söylemeyin düşüncelerinizi yazsanız yeter beta 5/48 yeni bitti gamma 69/82 gammayada bi öneri verirmisiniz

Son düzenlenen: 20 May 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Beta ve gama parçalarını da yazarsanız fikir belirtmek daha kolay olur sonuçta alfa, beta ve gama kapısı 3 lü bir kapıdır.

İyi Forumlar

3. düzenledim modum

4. yasin5634

yasin5634 User

zeta kapısı daha kolay açılır maksimum 2000 enerjide açılır alpha 3 lü olduğu için baya zor açılır tam sayı belirtemiyorum.

5. eger 1 çarpan tutursan açrsın ben alfa 17 gama 42 beta 44 ken 100 gg beta açtım çarpan olsun yeter

6. Merhaba ,

Genel olarak yaptığım denemeler sonucunda bir çok kapı 1500-2500 arası enerji ile sıfırdan açılabiliyor. Mesela diyelim ki Zeta sıfırdan 2000 enerji yada Epsilon 1800 enerji ile açılabilir.

Enerji kullanırken kaçlı enerji bastığınıza ve çarpanları nasıl kullandığınıza bağlı olarak değişebilir.

İyi forumlar.

7. sizce 30 epsilon parçasını 1000 enerjide açabilir miyim mod

8. Merhaba ,

Arada sırada 5'li arada sırada 10'lu basarsanız ve çarpanları iyi kullanabilirseniz ortalama olarak 1.000 enerji civarında açılabilir.

İyi forumlar.

9. ne eksik ne fazla yüzer 100er bastım tam 70k uriye açıldı (vip+indirim) sağolun

10. Merhaba ,

Benim yaptığım bir şey yok aslında. :) Bol şanslar. :D

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.