Alpha yaparımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WightPro tarafından 25 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WightPro

WightPro User

Gemim goli. saatlik olarak bütün tasarımlar var.
    6 iris 2 flax
    23 lf3 12 bo2 15elit hız
    Pet kami3 var.
    Kristallonlar zor gibi geliyor sizce yaparmı. Yaparasa kaç saate yapar.
    Konfi söylerseniz sevinirim.

2. Alpha da fazla hasar almazsan yaparsin . Tallonlar biraz uzun surebilir . Ama yapmaya deger

3. Seprom ile lazerleri beslersen çok rahat bir şekilde bitirirsin, 1-2 saat arası bir vakit alır kamikazeyi tutturmana bağlı olarak.

4. eray

eray User

ben çoğu zaman lazer sıkmıyorum sadece kami atması için sıkıyorum.kami3 varmış seni tek uğraştıracak yer tallonlar.2 full kalkan hız konfisiyle giriyorum,sürekli kami atıp kenara gönderiyorum hepsini(tek bir kenara gönder) ordan kamiyi açıp yaklaşıp hemen uzaklaş kenardaki tallonu 2 3 kamide bitirirsin.bastionla girip tallondan sonra x1 e gidip tp için veteran al.kolay gelsin :)

5. crux20

crux20 User

rahat yaparsın sadece biraz zaman alır.
    küçük yaratıkları topla peşinden götür hepsini kamiyi aç yaratıklar peşindeyken hızlı konfiyle direk içlerinden geç devam at hepsi vurmaz 1 tanesi vurur o anda kami patlar kamiyi iyi ayarla yoksa 3 4 sefer denersin kami atmak için.

6. WightPro

WightPro User

tm dediğiniz gibi yapmaya çalışcam D:

7. Kardes bide soylemeyi unutmusuz ... protegitlere full hiz girmen lazim .
    Gemi full hiz droidler kalkan

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.