Alpha

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 20 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Şuan alphanın tallin bölümündeyim tallinlere kada çok rahat geldim petim yok o yuzden tallinleri keserken bi kere patladım bende daha sonra devam ederim dedim sizce pet alıp kami 3üde alıp öylemi girmeliyim yoksa bildiginiz bir taktik varmı varsa söylerseniz sevinirim kaçarak kesmeyi denedim olmadı 10-15 tane kestim sonra patladım başka bi taktiğiniz varsa söyleyin

2. ağır konfiye 4-5 hız atıp kaçarak rahatça kesebilirsiniz alpha kristallinleri . kami 3 yoksa almanız iyi olur , ileriki kapılardada faydasını görürsünüz

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Peti alacam zaten kafaya koydum ağır konfide patladım zaten aralarına giremiyorum bile 50-60k arası vuruyorlar 1 tallin kesip kaçıyorum

4. Merhaba ,

PET alsanız bile Kamikaze 3'ü öyle şıp diye alamıyorsunuz. :) PET'i en kısa zamanda 8 seviye yapmanız gerekiyor. Bunun için yüksek Tecrübe puanı kazanmanız ve pet'in açık olması lazım. PET açık olduğu zaman kazandığınız TP'nin %5'ini alır. Mesela 30 milyon TP kazanırsanız %5 olarak 1.500.000 TP alırsınız. 6 milyon TP gelse %5 olarak 300.000 TP alırsınız.

İyi forumlar.

5. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Orasını biliyorum adminim :)

6. Merhaba ,

Haritada geri geri ve dönerek npc'leri işaretleyip kesebilirsiniz. Zaman alabilir fakat yapılabilir. Mini haritadan uzak mesafeye tıklayıp ekranda gördüğünüz ncp'yi işaretleyip kesebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Srooper

Srooper User

bence hiç uğraşma tamamen senin için vakit kaybı olur alpha yapacağına pet alana kadar git pala topla gg biriktir alpha ile birlikte başka bi kapı daha açarsın en azından pet alana kadar bu şekilde devam etmen daha doğru pet aldığında 8 level yapıp kamikaze 3 alırsan tutturursan 1 tutturamazsan 2 kamide bütün npc ler köşeye kaçar 10 dakika sürmez talinleri geçmen diğer türlü uzun süre zaman alır. Dediğim senin için daha kârlı ve mantıklı olabilir kardeşim ha eğer kami atamam çok vuruyorlar dersen npc ler ile arandaki mesafeyi az bişey kısalt en az hasar almaya çalış tabi bu durumu yaparken pet kamikaze ayarlı olsun hasar aldığında pet direk gider npc nin olduğu yere patlar pet gittiği sırada dp kalkan insin istemiyorsan insta bas aralarından geç petin olduğu yöne doğru gelsinler pet direk patlamıyor genellikle 5-6 saniye sürüyor patlaması böylece tam ortalamış olursun kami direk tutar.

xxC3LL4Txx bunu beğendi.
  8. ucan_keci

ucan_keci User

Evet kamikaze lazım fakat onsuz da yapılabilinir,unutmaki senin menzilin onlarinkinden fazla kaçarak vur hasar yeme! x2-x3 falan kullan çok rahat edersin,teker teker avla 100k üstü kalkan yeter gerisi hız olsun arada kaçıp can doldur.Ben kamikaze 2 ile bitirdim (Benim x2 ile 8k vuruyorum)

9. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Aynen kardeş zaten bilerek yapmayı bıraktım pet alıp kami 3 alıpta girecem betada duruyor yarım :) betadada 1 kere patladım sonra kendime güvenemedim istesem bitiririm fakat çok uzun sürer ugrasamam :) sagol yorumun icin

10. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

iyi forumlar

11. x4 ile 80k 80k sıkıldığım yerde böyle devam ediyom başka yolu yok

12. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Kilitleyebilirsiniz gerekli cevapları aldım

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.