Alpha

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ByArcher tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ByArcher

ByArcher User

Merhaba arkadaşlar benim gemim 7 lf3 1 ırıs 3 bo2 bi leonov sizce bu donanım ile alpha yapabılırmıyım petim yok alphanın suan 15 parcsı ve 1 carpanı var kapıya girerken golı alıcam (Zeten leo ile kapı yapılmaz :) ) alphada gelen NPC lere baktım hepsını normalde kesebiliyorum ama hepsi aynıanda gelince sıkıntı olur heralde :). bide en kolay kapı hangisi acaba ?

2. etrafinda dönerek kapiyi tamamlaya bilirsin kardeşim ama uzun sürebilir ekipmanin biraz zayif olduğu için oda

3. kardeş bu ekimpanla yaparsın ama çok zorlanırsın helede tallon ve protegitlerde (protegitler hepsi birlikte 20-30 k atıyolar onları tek tek köşeye çekerek kes) bence en azından lf3 ü 15 yap bo-2 yi 10 yap droitlerede lf2 ve bo-1 koyarsın

4. ByArcher

ByArcher User

Yarına lf 3 ler 10 felan olucak (inş :D ) yani bu ekipman ile baya zorlarsam yapabılırım alphayı dimi :D bide mesela girerken teknolojı fabrıkasından hangı teknolojıye basmamı onerirsiniz acaba ?

5. zeta yap dirk ugraşma

ince ayar o kapıya bu ekipmanla girme

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Temmuz 2014
  6. Dostum bence acele etme alfaya girmek için ki zaten açman zaman alacak yine de o süreçte kasıl en azından 20 lf3 20 bo2 yap hızlarını da fullemeye çalış. o esnada skylabını da geliştir kapıda beslemeye ihtiyac duyacaksın. Ki dediğim gibi uri çekmediğin yada palaya girip hızlı bir şekilde pala kasılmadıgın sürece kapıyı tamamlaman epey zamanını alacaktır o zamana kadar zaten ekipmanı düzenlersin

7. alfa 20k uri verio ve zeta 35 k uri 25 k x4 zeta daha iyi havoçta alır

ByArcher bunu beğendi.
  8. Konu başlıgında alfa sorulmuş zetaya dair bişey yok.. gelişimini sağladıktan sonra zetayla ugrasabilir elbette konu alfa oldugu için alfa kapısına dair yorum yaptım

ByArcher bunu beğendi.
  9. Bence alpha'ya hiç bulaşma direk zeta yapmaya çalış bende alpha zeta'dan daha kolay sanıyordum bir aralar şimdi zeta çıkarmaya çalışıyorum 20/111 :D Zeta yapmaya çalış zaten zeta kapısını tamamlayana kadar ekipmanın iyi olur yaparsın.

10. ByArcher

ByArcher User

Zeta mı kolay alphamı şimdi ikilemde kaldım bide pala toplamak kolay TR6 da palada kimse kimsenin etlisine sutlusune pek karısmııyo tabi arada bazı istisnalar oluyo ama cokta sıkıntı deyil hatta bi ara palada korsanlar dalıyodu dusman sırkettekiler yardım etti kesmemde o derece yani :D şimdi alphamı kolay zetamı :D

11. Zeta alfaya kıyasla daha kolay bence en azından tallin dalgası denen illet yok :D döne döne yaparsın rahatca ama önce fullenmeye bak

12. tallinlere pet at bitir işi 3 dk da ama zeta daha kolay bencede + pala toplayabilyorsan alfadan sonra direk zetaya yönel derdim

13. ByArcher

ByArcher User

Teşekkur ederim arkadaşlar gerekli cevapları aldım konu kilitlenebilir.

14. Merhaba ,

İstek üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.