alpha

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kralithos tarafından 31 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kralithos

kralithos User

alpha kapısını nasıl rahat bitiririm ? gemi goliath 1 iris 7 flax 5lf3 4bo2 kalanları 256 c lik olandan arge 2 bu şekilde geçebilir miyim ?

Son düzenlenen: 31 Aralık 2014
  2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Alfa kapısı rahat biter diyeceğim ama geminizin özelliklerini bilemediğimiz için bir fikir sunamayacağım

Keyifli Forumlar

3. kami 3 varsa ben 100 ka kalkan olsa bile geçerim ama oyundaki deneyimlerine bağlı

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Yapabilirsiniz ama tüm gününüzü alabilir.

Keyifli Forumlar

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bence erken kapılar sizler için ilk önce 15 lf3 15 bo2 ve irislerinizide arttırıp giriniz şuan erken sizin için.

İyi forumlar

6. kralithos

kralithos User

şimdi ilk neye uğraşıyım iris mi yoksa lf 3 bo2 mi bide bi sorun var bu halimle kristallon kesemiyorum döne döne de kesemiyom 15 lf 3 15 bo2 de kesebilicek miyim ?

7. Merhaba,

O yazdığınız özellikteki gemiyle bile rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Alfa kolay bir kapıdır. Zorlayacağını düşünmüyorum.

İyi Forumlar.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu özelliklerdeki bir gemiyle 1 tane kris kesemiyorsanız,alfa kapısını yapmanız çok zor.Gelecek olan kris sayısı 16 adet.İlk hasarı aldığınız anda patlarsınız.Tabi o bölüme kadar gelebilirseniz.Öncelikli olarak kapı yapmaktan ziyade iris,silah ve kalkanlarınızı çoğaltmanız lazım.

İyi forumlar.

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tabikide kesebilirsiniz bo2 ile savunma sağlamış olurken lf3 ler ilede saldırınızı arttırmış olacaksınız.Goliat ile.

İyi forumlar

10. kralithos

kralithos User

ya ben şimdili halimle kesemiyom canı çeyrek fln kalıyo patlıyom lf3 leri ve bo2leri yükseltiyim o zmn keserim

11. Nefes

Nefes User

Merhaba

Gemide çok eksiğiniz bulunmaktadır öncelik lazer ve kalkanlar tamamlanmalı ve şuan goli için çok acele etmişsiniz goli almak güçlü olacağınız anlamına gelmemeli zaman ile içerisine gereken envanteri oluşturduğunuzda gücünü hissedebilir kapıları yapabilirsiniz.

12. ahmettyran

ahmettyran Guest

Bakın bu kapı sizi çok yorar, sibelonitlere kadar belki kolay gelebilir ama sibelonitler en az 1 saatinizi alır kristallonları düşünemiyorum bile çok fazla kaçmanız gerekecek.. Ayrıca full elit hızınız yok ise protegitlerde takılırsınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.