Alphaya 6 parça kaldı. Kaç GG bassam gelir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 25 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Alphaya 6 parça kaldı geçen sefer 250 de 2 parça çıkarttım. Birazdan palaları bitirip yine 250 basacağım. Sizce biter mi ?

2. .OVERWERK.

.OVERWERK. User

250 yeterli , tek tek bas , x5 olduğunda kullan %100 6 parçayı tamamlarsın

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Beta ve gama parçalarınıda yazarsanız size daha rahat yardımcı olabiliriz

Keyifli Forumlar

4. ahmettyran

ahmettyran Guest

Olmadı be usta. 272 GG bastım full lazer 2 parçacık geldi 2 saat pala topladım sonuç vahim :(
    İlk 50 i 1er 1er bastım gelmeyince 5-10 5-10gittik öyle..

Beta 34/48
    Gamma 78/82
    Gammaya da 2 parça geldi ne hikmetse o_O Betaya 1 parça geldi. Kısaca çarpan çok vardı. Çarpanları tek tek bastım ama çoğu XENOMİT, SAB lazer verdi. 272 GG den anca 5 parça çıkarta bildim.

EDİT: Ayrıca zeta 38/111 Zetayamı bassam sonrakileri ? Çıkmayacak bu alpha gamma bu zetayı 200 parçadan 38 çıkarttım. Daha şanslıyım sanki.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Aralık 2014
  5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Mesajınız tarafımdan birleştirilmiştir. Lütfen flood yapmayınız.
    Sorunuzada gelince Alfanın açılmasına daha var beta kapısı 45 olur gama 80 parça olur o zaman alfa kapısı açılır :D benim tahminim bu yöndedir. Ama çarpan yakalamanız önemlidir tabi tahminlerimde de yanılabilirim

Keyifli Forumlar

6. ahmettyran

ahmettyran Guest

Kusura bakmayın 2 adet alıntı yapmak nasıl oluyor bilemiyorum :(
    Şimdi çarpan topluyorum bolca ancak anahtar gelmiyor. Betada bile o kadar boşluk varken sürekli çarpan attı.. Şimdi bi 272 GGlik pala daha toplasam kapıyı kurma ihtimalim %de kaç olur ?

7. bak ilk 100 lü bas 1 kere sonra 5 li bas çarpana vur ben betayı 10 bin uriye açtım 8 parça laızmdı ayrıca gamam 4 paraçsı kalmış büyük ihtimal o da açılır

8. ahmettyran

ahmettyran Guest

100lükte sıkıntı o_O Geçen yine betaya son parça için uğraşıyordum. Bastım 400-500 parça arası gelmedi sonra son 300 urim ile basayım dedim 120 kalınca çıktı.. Bigpoint bilerek mi yapıyor bilemedim. Artık bu olayda para tuzağı gibi gelmeye başladı :(

9. :D bak ben basıyorum hiç kapı parçası çıkmıyor onu gçetim çarpan bile çıkmyıor sinirlendim bi 100 lük bastım 1 kere 4 parça çıktı 4 de çarpan oldu 5 li ile çarpanı basıtm kapı açıldı artık sürekli öyle yapıyorum paraç çıkamyınca 100 lük basıyorum bana göre ii çıkıyor

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konudaki sorunuzun ardından cevaplar ışığında gglerinizi harcamışsınız konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.