ALTIN DEĞERİNDE BİLGİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crux20 tarafından 25 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crux20

crux20 User

1 milyon uri karşılığında vereceğim bilgidir

diyip soğuk espirimi yapıp başlıyorum.

hani uri ile birşeyler alırızda aldığımız akşam indirime girer ya o aldığımız şey herkes onun acısını yaşamıştır.ama artık o acılara son !!

oyunda bu indirimleri sistem belirliyor ve tüm serverlere geliyor bu indirimler lf4 günleri apis günleri falan ama geliş zamanı farklı.yani ilk tr ye geliyor çünkü oyundaki serverler arasında saat olarak en ileride olan tr serveri.diğer serverler geriden geliyor.mesela dün yani pazartesi günü desteklere ve kamuflajlara cpulara falan indirim vardı.bugün ise yani salı günü yeşil ganimet anahtarına indirim geldi.şimdi diğer serverlerde hala gelmedi anahtarlara indirim çünkü onlar saat farkıyla geride bizden.onların süresi dolunca onlarada gelecek yeşil ganimet anahtarına indirim.

yani arkadaşlar eğer çok önemli o an alınması gerekmeyen ertesi günde alınsa olur dediğiniz itemleri bekletin almayın hemen.

örneğin siz alman serverinde oynuyorsunuz o servere göre saat akşam üstü 9
    türkiye serverine göre saat akşam üstü 11
    almanya serverine göre günlük gelen indirimler-şans günlerinin falan yenilenmesi için 4 saat daha var.
    türkiye serverine göre 2 saat var. ( tr serverine göre saat 1 de değişiyor bu şeyler)
    yani siz 2 saat daha alacağınız itemi almayıp bekleyin saat 1 olduğunda (türkiye saatine göre) tr serverine girip gelen indirimlere günlere bakın.beklediğiniz indirim/lf4 günü falan gelmediyse iteminizi alabilirsiniz.

yani eğer o gün çok uri harcıyacaksanız 300k üzeri falan ( aslında bütçeye göre değişir 10 k kastım mı sevindiğim zmanlar olurdu) indirim sayesinde 50-100 k uri arası tasarruf edebilirsiniz.tabi daha fazlada tasarruf edebilirsin bütçeye bağlı.

not:neredeyse tüm servelere girip cıktım türkiyeden ileride olan server bulamadım yada gözümden kaçtı detaylı bakacak olan arkadaşlar varsa bana söylesin eğer tr den ileride olan bir server varsa editleyeyim.

2. herşey tr de deneniyor kardeş sıkıntı yok dogru yoldasın :d

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.