Altın ganimet kutusu ve Zeus günü hakkında

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve contehero tarafından 2 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. contehero

contehero User

Merhaba millet. Bu benim ilk konum. Etkinkis ss kısmında bulamadım veya googleda 2 gündür arıyorum ama sürekli eski konular karşıma çıkıyor örneğin: Zeus günü hakkında forumda konu açılmış ama 2019 yılına ait mevcut olan etklinlikleri göremiyorum forumda. Mevcut sayfada "tavkim/calender" kısmına yönlendiriliyorum. Ordada hiçbir yazı yazmıyor sadece takvim var. Biliyorum giriş yapmak gerekli ve giriş yaptığım halde göremiyorum.

2. oyuna yine girilemiyor yine yine

3. takvim güncellenmiyor yabancı forumlardan yada discorttan takip edebilirsin zeus günü 2 haftada bir cuma günleri çıkıyor sanırım geçen hafta çıktı bu hafta yok olması lazım.
    edit-bu hafta varmış şimdi başladı zeus günü.bundan sonra 2 haftada 1 takip edebilirsin.

Son düzenlenen: 2 Ocak 2025
    DamDamSeze bunu beğendi.
  4. Feeddis

Feeddis User

Zeus gününü takvimden takip etmene de gerek yok aslında. Yeşil Ganimet Kutuları eğer Sarı rengindeyse o gün Zeus günüdür. Kutu içeriği yüzdesi nedir bilmiyorum ama ben ortalama 3 - 4 zeus etkinliğinde tamamlamıştım bütün parçaları. Apis parçasını da Zeus parçasını da Zeus gününde tamamlamaya çalış sana tavsiyem. Anahtar için de tavsiyem pazar günü Zeta kapısı tamamla 50 anahtar veriyor. F/P oranıyla bakarsan Zeus tamamlamayan birisi için en mantıklı kapı olur.

5. contehero

contehero User

SAOL DOSTUM BEN ZATEN 1700 E YAKIN ANAHTAR ACTIM GECE VE ISTATISTIKLERIMI PAYLASTIM TEK BIR GUNDE AIS VE ZEUS ALDIM

Feeddis bunu beğendi.
  6. contehero

contehero User

Teşekkür ederim sanırım sorun çözüldü