Altın ganimet kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __кαяαcαвєч¯¯[AK*S] tarafından 26 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 600 anahtardan 3 zeus çıkarabildim ağlamak üzereyim biraz foruma baktım 20ler 30lar havada uçuşuyo bu işin bir yöntemi haritası falan mı var bug mu var yardım edin pls....

2. ateistkeci

ateistkeci User

Kutulardan parça çıkması tamamen şansına bağlı şanssız bir gününmüş sanırım :(

3. -333-

-333- User

herşeyin bir yöntemi vardır mutlaka.

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle bu söyleminizden dolayı sizi uyarıyorum Ve mesajınızda gerekli düzenlemeleri yapmış bulunmaktayım.

Korsan kutusunda çıkan içerikler şansa bağlı olarak Çıkmaktadır. Tavsiyem hep aynı haritada değil farklı farklı haritalarda denemenizdir.

İyi Forumlar.

5. afedersiniz bilmeden bir şey yazdıysam özür dierim ama uyarı alacak ne yazdım acaba açıklar mısınız? gayet uygun yazmıştım

Titan. bunu beğendi.
  6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle ben sizden özür dilerim. Mesajınızı "bug var mı" diye algılayıp yargılayıcı iç güdülerime engel olamadım. :) Gerekli uyarı işlemini geri alıyorum. İnsanlık halidir mazur görünüz.

İyi Forumlar.

7. bug mı oldu da zeus çıkmıyor demeye çalışmıştım orada sitemliyim biraz fark ettiğiniz üzere :D

Titan. bunu beğendi.
  8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Anlıyorum bug söz konusu değildir. Yukarıda ki mesajımda da dediğim gibi şansızlık.

İyi Forumlar.

9. karakule26

karakule26 User

vallahi ben geçen ayda abdest aldım bismillah dedim öğlen 1 gibi topladım 650 anahtarda apis zeus elden ettim çok mutluyum pişman olmadım :D :D