Altın Şeker Mısır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane_Berkay57 tarafından 31 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. s.a altın şeker mısır nerden bulabilecem terror kapısından veriyorlar diyorlarda ne zmn bitecek bu kapı o kadar şekerde kastım bu diyeri yetmiyor hep boşa gidecek

2. 31 Ekim 2020 yani 5 dakika sonra bitiyor.
    Altın mısır Vortex Of Terrör kapısında frightful curcubitörü kestikten sonra 20 tane verir, kapı içindeki melterlerden düşebilir kutudan 1 tane, veya x2 den x8 e kadar olan boss curcubitör kestikten sonra düşen kutudan %1 şansla düşebilir, x8 de genelde 1 kutudan 18 veya 13 altın mısır şeker düşer.

3. reis bitti ya kapı ben bakmadım birleştirmeden mısır şekeriyle karıştırdım o kadarda elit harcadık emek verdik altın şeker mısırını başka yerdende edinemem dimi birde mısır şekerleri zaten yerlerinde kalıyor başka bir sefere daha gelme olasılığı varmıdır ? bu arada bilgi içinde teşekkür ediyorum sana

4. Merhabalar,

Altın Şeker Mısırı terör etkinliğine özel bir eşyadır. Başka bir etkinlikte gelir mi veya ne zaman gelir bu konu hakkında herhangi bir duyuru olursa Etkinlikler Kısmında duyurusu yapılır.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Kasım 2020
    Luminous bunu beğendi.