ama bukadarıda fazla !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™•C•®•A•Z•Y•™___TÜRK tarafından 19 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

yalan mı

1. haklısın

oy sayısı 9
    100,0%
  2. haksızsın

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya bakın valla 1 2 ay önce bi arkadaşım vardı isim vermek istemiyorum adam bota koydu gemiyi şuan ful havoc herkul herşeyi ful adam ful x4 sıkıyor ( tabi gemi botta nasılsa ful kapı yapmış hatta kapıyıda botla yapmıştır) ya bakın adam tüm herşeye x4 sıkıyor yeter artık botçu birsürü adam var hatta birsürü arkadaşımda var bot kullanan ( isim vermicem) han bitmişti botlar ?
    benim 1 sene emek verdim bu oyuna fulleyemedim gemimi adamlar bota koydular 1 ayda fullediler sınırsız cephaneleri var artık bu oyunda uri kasarken bot kullananları düşündükçe deliriyorum resmen sen okadar emek veriyon adam televizyon izliyor yatıyor uyuyor gemisi uri kasıyor yapma darkorbit bukadarmı zayıf bi sistemin var kaldırın artık şu hileleri yeter oynayan kalmadı artık haritalar bomboş kaldı

anakin5555 bunu beğendi.
  2. yakında ban atarlar oyuncu ayısı azaldı bence gormezden geiolar :D bir sure sonra banlamalar olur yavaş yavaş

3. anakin5555

anakin5555 User

haklısın.
    bnm çar 3 senelik iyi gemi amma daha eliy
    te bile değil.

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Varsa kanıtınız destek birimimiz support ile iletişime geçebilirsiniz.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

5. Kardeş şu oyundaki veya forumdaki moderatörler, adminler zaten oyundaki oyuncular. Serverinizdeki sıralamada olan adamlar cm veya admin olmak için başvuruyorlar. Ben bu oyuna bu konuda güvenmiyorum. güçlüler tam güçlü zayıflar tam zayıf.

6. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

DO biriminde calisan her hangi biri jpa ya katilamaz siralamadakilerin cm fm olduklarini pek dusunmuyorum olan vardir illaki ama az bi kismi (simdi diceksiniz jpa yok 1 sene onceye kadar vardi ayrica bu sene sonuna kadar gelicek buyuk ihtimal İnsallah yani )
    ayrica bu botcularin bi an once banlanmasi lazim ama şöyle de bir şey var cogu kisi bot oldugu icin hepsi katlayici cekiyo bunlar banlanirsa darkin gelir kaynagi duser ayrica oyuncu sayisi ciddi oranda duser (zaten kimse yok iyice kimse kalmaz )

7. admin sen görceksin kanıtı göstercem ss atcam bak tsde konuşuyoduk hatta adam fuldu kullanın ihtiyacınız var sizin diyordu diğer arkadaş 3 günde 140k uri kastım diyordu hatta arkadaşıma chatten bişi yazmıştım bu bot kullanan arkadaşıma hiç cevap vermedi zaten haritada onu görmüştüm görünmezlik almıştı bu ful kutu topluyodu üzerine tıkladım bide baktım benim arkadaş zaten hiç cevap vermiyodu ve ful kutu topluyodu görünmez görürsünüz atcam buraya kanıtını ozaman bakalım ne diyeceksiniz gelçi daha artık darkorbit oynamayı düşünmüyom ne diye okadar emek veriyim adam 1 ayda fullüyor ful savaş yapıyor eğleniyor biz bi lf4 günü deldiğinde 5 10 kutu açıp şansımızı deneyebiliyoz sadece yazıktır günahtır 1 ay ful güne 5 6 saat oynadım ailemden azar işittim 200k uri kastım adam 4 5 günde botla kasıyor hiç emek vermeden yeter bakın hakkımıza griyor botçular aynı şekilde onları banlamadığınız için siz adminlerde hakka giriyosunuz bari banlamıyoz evet diyin bakın bu oyun öyle basit bi oyun değil ben biliyorum isteseniz tüm botçuları banlarsınız ama yukardaki arkadaşımızdan dediği gibi (KORSAN) geliriniz düşer diye yapmıyosunuz ve oyundaki oyuncu sayısı azalmasın diye böyle devam edin iyi yakında botçulardan başka hiç oynayan kalmayınca ozaman görcem ben sizi

8. supporta mesaj atın diyosunuzda supporta mesaj atıyosun sana hazır cevap veriyor direk bot tarama sistemimiz 24 saat devrededir filan bilmiyomuyuz sanki allahınıza hala support diyosunuz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.