Amacım Ne olmalı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Menzito tarafından 21 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Menzito

Menzito User

8 irisim 1 lf4 14 lf3 var bo2 ve elit hızların hepsi tam hiç kapı yapmadım lf4 günlerinde kutu açıyorum sizce önümdeki hedeflerim neler olmalı?

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Öncelikle lf3'lerinizi fulleyin.

Bu sayede kasılmak için gerekli hasara sahip olursunuz.

Daha sonra pet ve 3 level kamikaze alarak rahatça kasılabilirsiniz.

Kasılırken biriktirdiğiniz uriler ile ganimet anahtarı açabilir veya zeta yapabilirsiniz.

Tabiki bu benim düşüncemdir.

İyi forumlar

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

LF-4 sayısını çoğaltıp tamamlayana kadar LF-3 gerekiyor. Açık arttırmadan kredi ile LF-3'lerini tamamlamanız vuruş açısından iyi olacaktır. Goliath'a göre gemiye 15 tane 8 tane iris , apis ve zeus ile birlikte 10 droid'e göre 20 tane'de öyle desek toplam 35 tane LF-3 gerekiyor. Apis ve Zeus sayılmazsa 31 tane yetiyor.

Oynadığınız server durumunu bilemiyorum fakat eğer 5-3'te palladium toplayıp 5-2'de galaksi enerjisine çevirebilirseniz Zeta ya da Kappa yapmanızı tavsiye ederim. Tabi ki LF-3 eksiklerinizi tamamlayıp vuruşunuzu yükseltmeniz lazım.

4. Menzito

Menzito User

hiç kapı yapmadım bu zeta kapısı zormu ? yapmak için özel taktikleri varmı ve nelerim olursa sıkıntısız bu kapıyı yapabilirim?

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Yazdıklarınıza göre hız ve kalkan jeneratörleri yeterli fakat LF-3 sayısı yeterli değil. Genel olarak kolay bir kapı aslında. Özel taktikleri bilmem normal şekilde girip yapardım. :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.