Destek Amansız Rütbe Artışı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼•DΣĻİCΣŜİИΣ•☼ tarafından 30 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Adminlerim Modlarım ve arkadaslarım tr3 serverindaki amansız rütbe yükselişi hakkında bir konu açma ihtiyacı hissettim Albaylıga bir gün 100 bin fark atıyorum ertesi gün tekrar 200 bin artıyor şu an tr3 Eic şirketinde albaylık 6 milyon 100 bin rütbe puanı:)acaba rütbeler için bi çalışma varmı yoksa sürekli böyle artacakmı eger böyle olursa rütbeyi almamız imkansız bilgisayar başında yatıp kalkmamız lazım ki buda imkansız iyi günler...

2. sanırım olay şöyle işliyor: diyelim bir şirkete 10 albay lazım.o da bi üst rütbeye en yakın puanlardan alınıyor.sen kaılırken adam boş durmyo herhalde.oda artırıyor puanını.o yüzdeb bi türlü yetişemiyorsunuz.bekle ki adam benim gibi hatalar yapsın şp puanı - lere düşsün.hani derler ya ''ölme eşşeğim ölme''.bu hesap.onun yerine belirli bir puana ulaşanı rütbeye kabul etseler; yani ihtiyaç sınırnı kaldırsalar sorun çözülürdü herhalde.

3. Mr.User

Mr.User User

Sorunun kaynaklandiği sebepler

1- Makro kullanan oyuncuların gemilerinin kapanması yerine,
    * ARGE ve Geliştirmelerin sıfırlanması.
    * Haksız elde edilen TP ve ŞP lere yaptırım uygulanmaması.
    * Milyonlarca stuner ve lordakia kesen bu gemilerin kazanmış olduğu uri lere dokunulmaması.
    * Toplanan milyonlarca cephanelerle CUBİ ve Diğer TP ŞP puanları yuksek olan yaratıkalrın bol bol kesilmesi.
    * Toplanan milyonlarca GG lerle kapıların yapılması.

2- Gecen aylarda 1 gun bile olsa 100GG toplanması 1 avantaj kutusundan. Boylece 50-60 k GG toplanmış olması.

3- Bir hesabın 2 ve daha fazla kişilerce kullanılması. Bir nevi nöbetleşe kullanılması.

4- yıllarca 30TL ye 1m uri cekilmesi. (şikayet iletildi bakalım ne olacak)

5- LOW dan kaynaklanan sorunlar.

şuan aklıma bunlar geldı.

Sonuç olarak şuan TR3 de albay 6.1m kurmay albay 15,4m rütbe istiyor.

2-3 senedir dediğim şeylerin şuan gerçekleşmesi beni sevindirmiyor ama tekrarlamak istiyorum.

Darkorbit bitti okeye dönüyor. Bizimkisi sadece alışkanlık...

saygılar.

4. tr1 daha berbat tr3 daha iyi bence

5. kesinlikle katılıyorum makro kullanan oyuncular hala devame ediyor.ayrıyaten nöbetleşe oynamanın önüne geçilmezse bu iş cok cok zor bizim için

se

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2015
  6. arkadaşlar rütbelerle derdiniz nedir anlamıyorum

general olan ve içinde LF4 olmayan gemi mi tercih edersiniz yoksa full olan ve acemi uzay pilotu olan mı?

savaşınızı yapın keyfinize bakıni mesela bana kurmay binbaşı yetiyor ve belki aylardır o rütbe sayfasını açmamışımdır düşücem mi diye

7. Sena katılıyorum ancak bir yerden sonra insanın canı sıkılıyor şuanki gemimin aynı tp ve şpde olup vs aynı olan birisi eic veya vruda binbaşı ve ben mars şirketinde uzman yüzbaşıyım eskiden ne güzel aynı tplerdeyken tümgeneraldim :D

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Hile kullanan oyunculara karşı her türlü önlemler alınmaktadır ve geleceğe dönük planlarda hile kullanan oyunculara önemli yaptırımların olacağı bildirilmiştir.

Rütbe Puanlarındaki önemli artışların ana sebebi hesabı kapatılan oyuncular olarak gösterilebilir.

Rütbe konusundaki önemli dalgalanmaları merkeze daha önce ilettik.

Şu an için , 2016 ' yılında planlanan yoğun çalışmalardan dolayı bir geri dönüş alamadık

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.