Ambar ve Hammadde Satışı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OtiliaBilionera tarafından 23 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ambarım sonuna kadar dolu ama ambarımı boşaltamıyorum ticareti açınca bişi yok gözüküyor ama var ambar dolu beli bugda kaldı sayısı öyle gözüküyor diye düşündüm 1 tane hammadde atim dedim ambar dolu diyor ama gel görki ticarette bişi gözükmüyor[​IMG]

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ambarında seprom olabilir seprom satılmadığı için hammadde ticaretinde gözükmüyordur.

3. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi seprom olabilir yada f5 yaparak sayfayı yenileyip baştan girdikten sonra kontrol ediniz. Olmazsa tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyebilirsiniz. Farklı tarayıcılar ile kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Büyük ihtimalle seprom var

5. Merhaba,

Yüksek ihtimal ile seprom var geminizde ve bundan habersiz olacağınızı da sanmıyorum. Eğer ki seprom yok ve geminizde bir hata olduğunu düşünüyorsanız support ile iletişime geçin hesabınızı incelesinler.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.