Ambarım Dolu Gözüküyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -savastimi- tarafından 26 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yeni gemi aldım ama eski gemide aldığım hiç bir şeyi yeni gemiye aktaramıyorum. yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenlenen: 27 Kasım 2018
  2. !!SλS!!

!!SλS!! User

Envanterim de 10.000 seprom gözüküyor boşaltamıyorum veya satamıyorum da. Görevler için toplama da yapamıyorum yardım arkadaşlar !!!

3. Lazer , Kalkan , Roket e paylaştırarak yada bir tanesine besleyerek ambarını boşaltabilirsin

Seprom vardır muhtemelen 10.000 adet Lazer,Roket,Kalkana besleyerek ambarını boşaltabilirsin ;)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Kasım 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kou başlığı tarafımca düzenlenmiştir.

Lütfen buradaki mesajı inceleyiniz. Muhtemelen oyunun verdiği 10000 seprom kullanmadığınız için bu şekilde gözükmektedir. Buradan oyun ekranı hakkında çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  5. kafalar1m

kafalar1m User

allah için neden ambarım 10k dolu

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu konuda bahsettiğiniz durum için gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Lütfen buradaki mesajı inceleyiniz. Muhtemelen oyunun verdiği 10000 seprom kullanmadığınız için bu şekilde gözükmektedir. Buradan oyun ekranı hakkında çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. şu oyunu karalamaktan asla vazgeçmeyeceksiniz değilmi :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Kasım 2018
  8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Mesajlar tarafımca düzenlenip gerekli ceza verilmiştir. Eleştirel yorumlara açık olsak da hakaret ve karalamaya asla izin verilmeyecektir.

İyi forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  9. Maalesef böyleleri var :) bizim sinirlerimiz bozuluyorsa admin ve modların sinirleri ne hale geliyordur anlıyorum sizleri :)

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.