Ambarla Alakalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 4 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Benim gemim leo ambarım (ambar genişleticisiyle) 2000 oluyor bugün daha demin promerium sevkiyatı yapmak istedim 2000 yolladım ambarınızda yeteri kadar yer bulunmuyor dedi ambar genişleticisi olmasına rağmen konfileride kontrol ettim ikisindede ambar genişleticisi takılı ama neden 2000 olması gerekirken 1000 yazıyor

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Leonovun normal haritalarda 500 ambarı olur ambar geliştiriciyle 1000 olur x4 e kadar haritalarda ise 1000 ambar ambar genişleticiyle 2000 olur kendi şirketinin x1 x2 x3 veya x4 haritasında olduğuna eminmisin ?

3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Ambarınızın tamamen boş olduğuna ve şirketinizin x4 haritasına kadar olan sınırlarda olduğunuzdan emin olup tekrar deneyin

Îyi forumlar

polatalemdar311 bunu beğendi.
  4. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

teşekkürler orayı unutmuşum skylabı yapmak istediğimde 4-4teydim :)

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konuya gerekli cevap verildiğinden/ sorunun çözüme kavuşmuş olmasından dolayı kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.