amerika forumda admin yazmis bune

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

amerika forumda resmi duyurulardan yayinlanmis 4 sirket galiba .D oneri istiyorlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Temmuz 2015
  2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sanırım Admin gemileriyle ilgili bir konu bu. TR serverlerinde olduğu gibi adminleri kesmeye çalışılıcak ama 1 tane admin olmuyacak.

İyi Forumar.

3. TheMaster

TheMaster User

Gift'te yazandan yola çıkarak sanırım moderatör alımları için yapılmış bir görsel.

4. Merhabalar,

Öncelikle bu konuyu bulup inceleyen arkadaşımızı takdir ediyorum.:D takım arkadaşı alımları ile ilgili bir konu başlığı

İyi forumlar

5. vallaha modum ben buldum oyunu eskisi oynamiyorum almanya forum amerika forumu geziyorum :) millet harita basiyor bende forum :)

6. Merhabalar,

Gezip geldiğinizi forum sayfalarından haberlerinizi her zaman bekleriz.:)

İyi forumlar

7. modum 2008 de basladim oyuna :)) yaklasik 8.9 haftadir oyuna giriyom ama besleme yapiyorum cikiyorum forum iyi takip ediyorum .)

flas bir gelisme olursa yazarim d.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Takip etmeye devam edin ama oyunuda boş bırakmayın bence gelişmekte fayda var :)

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.