AMMO-CPU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fdolgun00 tarafından 6 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fdolgun00

fdolgun00 User

ammo cpu yu aldımm almak istediğim mermiyi seçtim mermim binin altına düştüğü halde otomatik satın almadı sattım tekrar aldım yine çalışmadı ne yapmalıyım????

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Extralar slotundan (AMMO BUY ASSİSTAN) tıklayın,hemen sağ altta KULLAN seçeneğine tıklayın bir pencere açılacaktır,oradan satın alınmasını istediğiniz cephane türünü seçiniz ve ONAYLA basınız...işlem bitmiştir.

İyi Forumlar.

3. fdolgun00

fdolgun00 User

onu yaptım ama işe yaramıyor oyun içinde

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Seçtiğiniz cephanenin 100 adetin altına düşmesi gerekiyor.100 ' ün altına düştüğü anda 500 adet satın alacaktır.Üzgünüm siz cephaneden bahsediyorsunuz :( Yeterli krediniz ya da uridiumunuz olduğunu kontrol ediniz.Ya da doğru konfigürasyonda mısınız ?

İyi forumlar

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Eğer otomatik lazer alan CPU ise yeterli creditsin varsa ve seçtiğin lazer 10.000 in altına düşmüşse alması lazım. Eğer almıyorsa sorun vardır, supporta yazmalısın. Otomatik roket alan CPU ise yeterli creditsin varsa ve seçtiğin roket 100 ün altına düşmüşse otomatik alması lazım. Almıyorsa supporta yazmalısın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.