AmonRa. AmonRa.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zan-zun tarafından 30 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zan-zun

Zan-zun User

slm admin bizim turk parasi olan alis veris ler euro donmus neden mail atiyoruz tam bir cevap alamiyoruz kagit gonderin diyorlar vs vs ben gemiyi turkiye de yegenimle oynuyorum en cok da o oynuyordu suan pazar epin almis uri cekemiyorum dayi diye yazmis

eger bu sartlari yapacaksaniz birakalim oyunu turkiye de tl durur ken neden euro yapalimki alis verisi

bu ise bir care bulun

son olrak da
    ben muhtardan kagit getirin sunu yapin bunu yapin diyorsunuz oynadigimiz bir oyun boyle olacak yemin ediyorum oynanmam da yegenim oynatmam para cebizde kalir

cocgun yasi 16

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Sizden ikamet kaydı istenmesinin sebebi Türkiye'de oturduğunuza dair bir kanıttır.
    Ayrıca bu konuyu supportla görüşmemiz lazim.Burada Forum Ekibi size yardımcı olamaz.

Iyi Forumlar

3. Zan-zun

Zan-zun User

*Cihan* mudum ben almanyada yasiyorum zaten gemiyi oynayan cocuk ben eskisi girmiyorum baska oyuna gecdik arada bir onun gemiyi giriyordum ama 16 yasinda birde neden boyle seylere takiyorlar anlamiyorum bir goren de kirede cekecemde :D yuksek miktarda kanit istiyorlar cihan valla soyle sunlara tadini tuzunu cikarmasinlar bir musteri daha kayip etmesinler kolay gelsin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Nisan 2015
  4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,
    Merhabalar,

Almanya'nın ödeme sistemi € olduğundan dolayı girdiğiniz yerin ip sinden dolayı değişmiştir ve bu yüzden sizlerin ikametgah kağıdı ile supportta başvurup değişiklik yaptırabilirsiniz. Gerekli açıklamaları size support tarafından yapılacaktır. Lütfen support ile iletişime geçiniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.