Bug / Oyun hatasi An itibari ile 1*6 :)

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -BoldMan-, Feb 13, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -BoldMan-

-BoldMan- User

1*6 da ahritada ne var ne yok gözükmekte arada tallinler haritanın değişik köşelerinde arada düşmanlar protegitler :) iki farklı resim aldım sorunu yaşayan başka bir arakdşaımda var :) flashplayer java falan olacak iş değil :) gemim başka yerdede gözükmüyo, içsavaşta kırmızı olduğum adamı bile kestim :) yanlış anlamayın oyunda sorun yok sorun tamamiyle bizde ve bağlantıda :)

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sorunuzu tam olarak anlamadım ?

Harita da bulunan Tüm NPC ve Oyuncuların Mini haritada göründüğünü mü söylüyorsunuz ?

Keyifli Forumlar

3. -BoldMan-

-BoldMan- User

tam olarak öyle söylüyorum :) 5dk boyunca böyle kaldı ve sonra kendiliğinden gitti

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Peki şuanda durum devam ediyor mu ?

Keyifli Forumlar

5. -BoldMan-

-BoldMan- User

hayır gitti birden, ama bu değişik zamanlarda çıkabilir teknik ekibe bir bildirin isterseniz :) çünkü 5dk öncesindede yaşadım porttan atladım geldi düzelmişti sonra tekrar gözükmeye başlamıştı. Ayrıca şuanda kalkan sıkıntısı hala devam etmekte kalkanım 330bin iken 235 gösteriyor :S

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyundan güncellemeden sonra bir takım sorunlar meydana geldi.

Çözümü doğrultusunda yapılan uğraşlardan ötürü anlık yaşanan bir sorun olabilir.

Yine de yaşanan durumu iletiriz.

İlginiz ve Dikkatiniz için teşekkür ederiz

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.