An itibari ile oyuna başladım :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karetra_97 tarafından 15 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. karetra_97

karetra_97 User

Oyunda yoldaş olacak Klan veya Arkadaş arıyorum. Server falan farketmez. Gerçekten yardım edecek var ise o serverde başlarım...

ARZEN bunu beğendi.
  2. ARZEN

ARZEN User

Merhaba, foruma üye olmanız için zaten bir sunucuya kayıtlı olmanız gerekiyor.
    Daha önce bu oyunu oynadınız mı yoksa aramıza ilk kez mi katılıyorsunuz?

3. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Öncelikle aramıza hoş geldiniz :) öncelik olarak geminizin özellikleri yazıp klan arama sayfasından arama yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. TinyKnight

TinyKnight User

Hocam uzun süreli oynarım dersen almanya 7ye gidebiliriz fiyatlar aşırı ucuz lf3ler 250k-3m arası gidiyor başlarım dersen bir arkadaşa daha önericem bu teklifimi

5. xxkubixx

xxkubixx User

Merhaba,

Öncelikle aramıza hoş geldiniz :) öncelik olarak en kısa sürede oyunu bırakmanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

6. _DODGE_

_DODGE_ User

Keşke başlamasaydın kolay gelsin küfür ede ede bırakacaksın bu oyunu , sana tavsiyem bu oyuna başladıysan sağlam bir sinir atma yöntemi bul çok hileci var.

Ana avrat kayan oyuncu , taraf tutan admin vs var.

Sen düşün bence yolun başındayken bırak derim.

7. kaos*06

kaos*06 User

ALLAH başka dert vermesin.

_DODGE_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.